Frederique Rekers
Frederique Rekers Trending 31 mrt 2021

Van deze TikTok-user leer je hoe je kleding kunt opvouwen en het is fantastisch

Naast de opruimadviezen van Marie Kondo is er ook een andere ‘opruim’ expert opgedoken, of beter gezegd: een vouwexpert. Op TikTok is namelijk een nieuwe trend ontstaan over hoe jij het beste je kleding kunt opvouwen. Wij delen de hack met jullie.

Opvouwen via TikTok

Waarschijnlijk heb je nog niet vaak nagedacht over de manier waarop jij jouw kleding en handdoeken opvouwt. Toch is er een manier waarop efficiënter én eenvoudiger kunt opvouwen.

@thefoldinglady

I love this organiser! #learnontiktok #menswear #storage #fyp #springcleaning

♬ AREGENTINA JOLIE – The Samois Film Orchestra

Op TikTok deelt deelt @Thefoldinglady meerdere hacks en onder andere de bovenstaande waarin ze laat zien hoe je het best onderbroeken kunt opvouwen. Zo deden wij het in ieder geval nog niet, handig!

The Folding Lady op TikTok

We hebben het over Sophie Liard die onder @thefoldinglady op TikTok video’s plaatst over haar deskundige vouwtips en hacks. Hiermee heeft ze behoorlijk wat aandacht getrokken. Ze heeft namelijk inmiddels al meer dan twee miljoen (!) volgers.

@thefoldinglady

Tag a friend!! Any friend 😆 #learnontiktok #lifehacks #hack #JDAirMaxYourWay #fyp

♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

Ze laat op super handige manieren zien hoe je spullen kunt ordenen en op kunt vouwen. Zo kan je erg veel ruimte besparen én ziet al je opgevouwen wasgoed er super strak uit in je kast.

@thefoldinglady

Reply to @ryleewhite45 who remembers this 😂😂😂 #learnontiktok #hack #lifehack

♬ Scream & Shout – will.i.am

Naast standaard kleding laat ze ook zien hoe je dikke kleden compact opvouwt maar ook dikke jassen en lakens. De manier waarop ze opvouwt is eenvoudig, bevredigend om naar te kijken en super handig.

Bevredigend om naar te kijken

Naast de tips die ze je geeft op TikTok, laten ook veel van haar volgers weten dat ze het bevredigend vinden om naar haar video’s te kijken en laten we eerlijk zijn, dit snappen we heel goed.

Van TikTok kun je leren: hacks voor het verzorgen van je kamerplanten


Hoe ze elke plooi gladstrijkt voordat ze hem opvouwt om het vervolgens perfect in haar kast te doen ziet er nu eenmaal erg rustgevend en fijn uit om naar te kijken.

Je kan Sophie en haar vouwtechnieken onder @thefoldingladay volgen op TikTok en oefen vooral enkele van haar fantastische vouwtechnieken zodat jij nooit meer rommelige lades hebt in huis.

Kinderkamer opruimen? 7 opbergers die Marie Kondo-approved zouden zijn


Tiktok hack opvouwen
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

PopsugarTikTok

Reageer op artikel:
Van deze TikTok-user leer je hoe je kleding kunt opvouwen en het is fantastisch
Sluiten