Naomi Pater
Naomi Pater Diy 18 feb 2022

Dankzij deze TikTok-hack heb jij nooit meer een stinkende vuilnisbak

Na een week vol avondmaaltijden begint je prullenbak steeds voller te raken met oud voedsel. De bak meurt inmiddels een uur in de wind, terwijl je nog een aantal dagen moet wachten tot de stinkende vuilnisbak wordt opgehaald. Gadver! Om het tot die tijd te overleven delen we een mega handige TikTok-hack met je.

Wedden dat je keuken voortaan naar bloemetjes ruikt?

Tiktok-hack tegen die smerige afval lucht

Een fris-ruikende vuilnisbak

Van nature stinkt afval natuurlijk vreselijk en dat is geen pretje, vooral niet als je visite hebt. Gelukkig kan je daar vanaf nu wat aan doen. Op TikTok viel ons oog ineens op een mega handige hack. Volgens @the_spin_cycle is alles wat je nodig hebt een toilet luchtverfrisser.

Deze hang je in de binnenkant van de vuilnisbak, voordat je de zak erin plaatst. Wedden dat je afval vanaf nu naar een fris bloemenveld ruikt in plaats van die rotte salade van vorig weekend?

Bekijk de hack hieronder:

@the_spin_cycle Keep your 🗑 smelling 🌸 not 🤢 #lifehackvideo #cleanhack #cleantok #cleaningtiktok #lifehackstiktok #tidytok #fyp #satisfying #refill #boostofhope ♬ Do It To It – ACRAZE

Meer tips van Tikokkers

Wat een handige hack hè? De reacties onder de video zijn dan ook ontzettend positief en te lezen valt dat veel het gaan uitproberen. Ook worden er nog meer tips gedeeld die wellicht ook goed werken om die smerige geur tegen te gaan.

Zo gebruikt iemand geparfumeerde vuilniszakken en legt een ander kattenbakvulling met een bloemen geur op de bodem van de vuilniszak. “Dit absorbeert alle vloeistof en ruikt bovendien geweldig”, schrijft de Tiktokker

Nog iemand schrijft: “Ik gebruik zuiveringszout op de bodem van mijn prullenbak en als er iets doorlekt giet je er gewoon azijn overheen.” Dat laatste wordt gedaan om de geur van de doorgelekte juice *kots* te maskeren.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog een luchtverfrisser met automatische spray in je prullenmand plaatsen. Zo ben je er zeker van dat visite niet wordt weggejaagd door een stinkende vuilnisbak.

Duurzaam wonen: zo kan jij het beste jouw afval scheiden in huis

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Dankzij deze TikTok-hack heb jij nooit meer een stinkende vuilnisbak
Sluiten