Naomi Pater
Naomi Pater Tips 1 mrt 2022

Dankzij deze nieuwe Tiktok-hack is je vloer voortaan blinkend schoon

Handige Tiktok-hacks: wij houden ervan. Vooral als het gaat over het schoonmaken en lekker laten ruiken van je huis. Het leven is namelijk al druk genoeg en we kunnen die handige hacks wel gebruiken. Dit keer babbelen we je bij over een nieuwe Tiktok-hack waarmee je vloer voortaan blinkend schoon is.

Hartstikke handig want er blijven altijd wel stofdeeltjes achter. Vanaf nu dus niet meer. Yes!

Je vloer was nooit zo schoon dankzij deze hack

In de video van het account @Vicolsfamilyhouse zien we dat er eerst kokend heet water in een dweilemmer wordt gedaan. Daarna doen ze er een wasmiddelcapsule in, wat baking soda, het schoonmaakmiddel pine-sol en tot slot een beker met fris ruikende wasverzachter. 

Even goed mengen met de mop en daarna is het tijd om de vloer te dweilen. Neem ook alle kleine hoekjes mee en laat het goed opdrogen. Je vloer is nu een stuk schoner en blinkt ook nog eens mooi.

Zie hieronder de Tiktok-hack:

@vicolsfamilyhouse Shooketh👀 #moptok#cleantok#clean#mopping#fyp#cleaningtiktok #cleaninghacks #mop#trendingmoment #foryou#cleanyourfloors #moppingfloors #cleanasmr ♬ Sail – AWOLNATION

Schoonmaaktips voor een blinkende vloer

Om die vloer schoon te houden geven wij je handige tips die je leven nóg makkelijker maken.

  1. Houd de vloer stofvrij door regelmatig de stofzuigen. Neem dan ook direct de hoekjes goed mee, zodat het stof zich daar niet gaat ophopen. Dit kan namelijk nadelig zijn voor je gezondheid.
  2. Dof laminaat? Herstel de boel door het in te wrijven met een microvezeldoek en natuurazijn. Je vloer zal voortaan weer glansrijk door het leven gaan.
  3. Nog een tip voor als je gaat dweilen: zet de ramen op een kier. Zo droogt de vloer sneller en kun je er weer zorgeloos met je blote voeten over heen lopen.
  4. Gebruik voor harde vloeren een stoomreiniger, zodat de boel makkelijker schoon wordt.

Om déze gezondheidsreden moet je vaker onder je bed stofzuigen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij deze nieuwe Tiktok-hack is je vloer voortaan blinkend schoon
Sluiten