Frederique Rekers
Frederique Rekers Badkamer 23 jun 2021

Inspiratie: zo gebruik je een tijdschriftenrek in de badkamer

Tijdschriften lezen in de badkamer is heerlijk. Toch is dit een combinatie die gevaarlijker is dan je denkt want de kans is groot dat je prachtige tijdschriften onder water komen te staan. Goed om hier even over na te denken: zó gebruik je een tijdschriftenrek in de badkamer.

Wij geven wat inspiratie voor hoe je dit het beste (en mooiste) in jouw badkamer kunt doen.

Tijdschriftenrek in de badkamer

Even heerlijk tot jezelf komen en genieten met een tijdschrift. Het is handig om te kijken hoe je jouw tijdschriften het beste kwijt kunt in je badkamer. Toch wil het oog ook wat dus wij geven een paar mooie voorbeelden van tijdschriftenrekken in de badkamer.

5 manieren om een donkere badkamer lichter te laten lijken


Voor als je niet zoveel ruimte hebt

Ideaal: een wc-roller en tijdschriftenrek in één. Perfect voor als je geen ruimte over hebt én als je wel houdt van een handig design. Wc-rol eromheen, tijdschrift erin en je bent klaar.

Strak aan de muur

Dit mooie tijdschriftenrek is erg mooi en kan je zo aan de muur ophangen. Wedden dat jouw tijdschriften droog blijven? Plaats je favoriete tijdschriften in het rek en hang hem op aan je muur.

Laminaat in de badkamer: het kan en wij leggen uit hoe

Tijdschriften als decoratie

Ze lijken een beetje op het vorige voorbeeld maar ze zijn toch anders. Elk rek is even groot als een gemiddeld tijdschrift en je kan ze recht en scheef aan je muur hangen. Hierdoor dienen de rekken als decoratie aan je muur.

Losstaand tijdschriftenrek

Dit houten rek is perfect voor als je wat extra spullen kwijt wilt. Onderaan kan je de tijdschriften kwijt en bovenop kan je wat planten of andere decoratie kwijt. Meer over planten in je badkamer vind je hier.

Tijdschriftenrek voor de boho badkamer

Voor als je een boho stijl in je badkamer hebt: dit schattige, rotan tijdschriftenmandje kan je ophangen in je badkamer.

Misschien wel aan je wc zelf of aan je muur, maar je kan hem natuurlijk ook gewoon neerzetten op de grond (pas wel op voor water). Het geef je badkamer meteen een andere look. 😍

Neutrale kleuren

Dit neutrale tijdschriftenrek aan de muur heeft een strak design. Door de neutrale kleur past het goed in elke badkamer.

Neutrale kleuren saai? No way, dit huis bewijst dat een tof interieur niet veel nodig heeft


Houten rek

Prachtig: dit houten tijdschriftenrek kan je aan de muur hangen voor een prachtig effect. Hij is gemaakt van donker hout en geeft een beetje een industriële look in je badkamer. Hang ze op waar je wilt en je zult er lang van kunnen genieten.

Voor iedereen met een moderne badkamer

Dit zwarte tijdschriftenrek heeft een moderne look en een diep zwarte kleur. Wij vinden dit rek erg mooi. 😍 Je kan hem aan de muur ophangen en hij is ideaal als je niet te veel gekke kleuren in je badkamer wilt.

6 fouten waardoor je badkamer kleiner lijkt dan dat ‘ie eigenlijk is

Tijdschriftenrek badkamer
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
Inspiratie: zo gebruik je een tijdschriftenrek in de badkamer
Sluiten