Merve Ozturk
Merve Ozturk Tips 19 sep 2020

6 toffe manieren om een tijdschriftenrek te gebruiken

Een tijdschriftenrek gebruiken voor jouw favoriete bladen is natuurlijk waar het in eerste instantie voor is gemaakt. Toch kun je het voor zóveel andere dingen gebruiken dat het bijna zonde is om alleen maar voor tijdschriften te gebruiken.

Zijn tijdschriften niet echt jouw ding, maar vindt je een tijdschriftenrek wel een mooie toevoeging in het interieur? Top, want na het zien dat je het op deze manieren kunt gebruiken, wil je er zelf ook één.

6 toffe manieren om een tijdschriftenrek ergens anders voor te gebruiken

1. Gastendoekjes aan de muur

Vaak worden gastendoekjes net naast de kraan gezet. Zo komen er alsnog waterdruppels op en dat is natuurlijk niet zo hygiënisch. Rol in plaats daarvan de gastendoekjes op en plaats ze in een decoratieve tijdschriftenrek. Bevestig deze vervolgens aan de muur. De gastendoekjes blijven schoon en je bent direct een decoratie rijker.

Lees ook: 6 dingen waardoor jouw badkamer er altijd rommelig uitziet (en zo voorkom je dat!)

2. Opbergen van elektronische apparaten

Als je houdt van een opgeruimde badkamer en dit ook graag zo wilt houden, kun je wederom een tijdschriftenrek gebruiken. Bevestig het rek aan de binnenkant van de kastjes en plaats daar jouw krultang, stijltang en borstels in. Op deze manier is alles bij elkaar en creëer je extra opslagruimte in de badkamer.

3. Koffie cups in een mooi jasje

Krijg jij jezelf ook echt niet wakker zonder een kop koffie in de ochtend? Dan is deze manier ideaal voor jou. Kies een tijdschriftenrek waar je doorheen kunt kijken en plaats al je koffie cups hierin. Je hebt direct een mooie decoratie voor naast je koffieapparaat én bent af van al die verpakkingen van de verschillende soorten koffie cups.

> Zó enorm leuk – deze koffieplant groeit op koffieresten uit Nespresso cupjes

4. Keukengerei uit het zicht

Heb je meer ruimte nodig in de keuken? Dan kun je ook een tijdschriftenrek gebruiken. Plaats er één naar wens aan de binnenkant van de keukenkastjes. Hier kun je bijvoorbeeld snijplanken in opbergen, deze passen vaak precies. Ook kun je ervoor kiezen om er keukengerei in op te bergen.

5. Opbergmand voor groente en fruit

Een tijdschriftenrek is ook ideaal om groente en fruit in op te bergen. Zo rollen ze niet meer weg in je voorraadkast en ziet het er ook opgeruimd uit.

6. Een reminder voor rekeningen

Plaats een tijdschriftenrek op een plek die je vaak ziet, zet hier al jouw rekeningen, boodschappenlijstjes en to do lijstjes in. Zo raak je nooit meer een belangrijke rekening kwijt en is alles netjes bij elkaar.

Shop ook zélf een tijdschriftenrek

Zoals je ziet kun je een tijdschriftenrek voor veel meer dingen gebruiken dan alleen voor jouw favoriete bladen. Het mooie is dat je ze in veel verschillende vormen en materialen hebt. Tijdschriftenrekken die ideaal zijn om op te hangen, of één die prachtig staat in een hoekje van de kamer.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ontdek de mooiste tijdschriftenrekken op MADE.com, de Bijenkorf of bij de IKEA.

Meer opbergtips voor jouw interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartmenttherapy

Reageer op artikel:
6 toffe manieren om een tijdschriftenrek te gebruiken
Sluiten