Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 17 mrt 2020

Drie weken thuiswerken? Met deze tools houd je het vol!

Het zou natuurlijk fijn zijn als we allemaal gewoon een home office hadden om in te werken, maar niet iedereen heeft die luxe. Daarom hebben we andere simpele tools nodig om het thuiswerken een beetje vol te houden de komende tijd.

Voor optimaal thuiswerken is het belangrijk om je huis ook echt een beetje als kantoor te beschouwen. Natuurlijk kun je lekker comfortabele kleren aantrekken, maar doe wel wat je normaal ook zou doen als je naar werk zou gaan. Sta op tijd op, doe je haar, neem een douche; alles om je optimaal te concentreren.

> Lees ook: Toe aan verandering? Met deze tips geef je je home office goedkoop een upgrade

7 tools voor optimaal thuiswerken

Handige laptop-ondersteuning

Waarschijnlijk zit je met je laptop voornamelijk aan een bureau of een tafel, maar door een laptop-ondersteuning kun je je laptop ook op de bank of in een comfortabele stoel gebruiken, zonder pijn aan je nek te krijgen. Daarnaast is het ook gewoon fijn om ook aan je bureau niet de hele tijd omlaag te hoeven kijken.

Goed idee? IKEA heeft leuke laptop-ondersteuning vanaf €4,99

Een trendy bureaulamp

bureaulamp voor thuiswerken
Bron: Home24

Ben je van plan om lekker aan de slag te gaan in de vroege uurtjes of juist in de late uurtjes van de dag? Dan kan een hippe bureaulamp ook zeker geen kwaad. Het staat leuk in je interieur en is ook nog eens onwijs handig.

Hebben? Home24.nl heeft ontzettend leuke bureaulampen. De blauwe lamp hierboven is nu €59,99.

Vrolijke muismat

muismat thuiswerken
Bron: Zazzle

Handige items hoeven helemaal niet saai te zijn. Iets kan functioneel en leuk zijn! Fleur je home office/thuiswerkbasis/keukentafel op door een fleurige muismat aan te schaffen. Eentje met vrolijke flamingo’s of schattige puppy’s.

Hebben? Deze hippe muismat met marmer effect vind je op Zazzle voor €12,75

Stationary organizer

organizer voor home office voor thuiswerken
Bron: De Bijenkorf

We looove stationary! Geef ons leuke pennen, notitieblokjes en we zijn blije mensen. Toch vinden we het ook heel handig wanneer ons bureau niet helemaal bezaaid is met pennen. Daarom is een stationary organizer (of gewoon een leuk potje of bakje) mega leuk en handig bij het thuiswerken.

Een leuke stationary organizer vind je bijvoorbeeld bij De Bijenkorf voor €35,-.

Een vrolijke mok

cheetah mok
Bron: De Bijenkorf

Tijdens het thuiswerken loop je waarschijnlijk regelmatig op en neer om even een kop koffie of een kop thee te zetten. Dan is het wel zo fijn als je gebruik kan maken van een mok die je werk een beetje leuker maakt.

De Bijenkorf heeft bijvoorbeeld een vette Cheetah mok voor €7,95. Of wat dacht je van deze schattige HEMA-mok voor maar €3,-

Een prikbord voor overzicht

prikbord
Bron: Westwingnow

Zelf ben ik in mijn werk dol op overzicht. Ik wil weten waar ik mee bezig ben en wat ik nog moet doen. Terwijl je thuis werkt is het heel makkelijk om dat overzicht te verliezen doordat je afleiding hebt van de omgeving en af en toe iets anders doet.

Daarom is het aanschaffen van een mooi en overzichtelijk prikbord geen overbodige luxe! Hang papiertjes op met dingen die je vandaag of deze week nog moet doen en haal ze weg zodra ze af zijn.

Westwing heeft een hip en handig prikbord voor €39,-

Plantjes of bloemen

Dat je serieus aan het werk moet, betekent niet dat het niet een beetje gezellig kan zijn in huis. Een vrolijke bos bloemen of een schattige plantje kan de leefbaarheid in je interieur stimuleren. Het is gezond, ziet er gezellig uit en zo heb je iets om voor te zorgen in eenzame tijden.

Optimaal thuiswerken? Wij helpen je:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie weken thuiswerken? Met deze tools houd je het vol!
Sluiten