Frederique Rekers
Frederique Rekers Kantoor 11 feb 2021

Klaar met thuiswerken? Geef je thuiskantoor een upgrade met déze items

Nu we allemaal veel aan het thuiswerken zijn, mogen we ook best investeren in een fijne werkplek. Een verstelbare bureautafel, rugsteun, of vette poster, wij zijn op zoek gegaan naar items om jouw thuiskantoor een upgrade te geven.

Zorg voor een zit/sta bureau in je thuiskantoor

Tijdens het thuiswerken kan het soms fijn zijn om even te staan of op een andere (hogere) stoel te gaan zitten. Zo wissel je af in je houding, voorkom je rugpijn en verbeter jij jouw thuiskantoor.

Bij de Ikea hebben ze veel verschillende soorten zit/sta bureaus. Deze witte kost bij de Ikea €449. Hij is 160 centimeter breed en 80 centimeter diep. Je kan hem laag verstellen op 65 centimeter en helemaal omhoog tot 125 centimeter.

Mocht je nu niet zo veel geld uit willen geven aan een zit/sta bureau, dan kan dit nog een leuk alternatief zijn:

Dit is geen bureau maar een standaard waar jij je laptop op kan zetten. Deze kost €181,44 bij bol.com maar heb je ook al vanaf 20 euro in andere varianten. De afmetingen van deze zijn (HxBxD) 80 X 80 X 50 centimeter.

Gouden toetsenbord met muis
Bron: Bol.com

Toetsenbord en muis

Bij een laptopstandaard hoort natuurlijk ook een draadloos toetsenbord en handige muis. Dit hoeft niet veel te kosten maar wel fijn als ze draadloos zijn om een rommelig bureau te voorkomen.

Deze leuke gouden set heb je voor €39,97 op bol.com en is geschikt voor Apple en Android. Ze hebben deze ook in het roze, zwart en wit. Leuk voor in elke kantoorruimte dus. 🤓

Koffiezetapparaat
Bron: Bol.com

But first, coffee!

Gun jezelf een koffiepauze. Misschien had je er niet meteen aan gedacht maar hoe kan een koffiezetapparaat ontbreken in jouw thuiskantoor? Als je hard aan het werk bent kan het goed van pas komen.

Een kleine is handig, zodat je hem op je bureautafel neer kan zetten of eventueel een andere plek als je ruimte over hebt. Deze heb je al voor €84,95 op Bol.com in huis en is lekker compact.

Zwarte opbergkast met gouden details
Bron: Made

Regel een opbergkast in je thuiskantoor

Een opgeruimde werkplek is een opgeruimd hoofd. Aan opbergruimte kan je dan ook niet genoeg hebben in je thuiskantoor. Zorg ervoor dat je spullen uit het zicht zijn door bijvoorbeeld een kast met deurtjes te kopen. Zo ziet het er sneller opgeruimd uit.

Deze van Made.com is 160 centimeter breed, 76 centimeter hoog en 40 centimeter diep. Hij kost €796,86 en staat prachtig in combinatie met wat leuke planten erop.

Nóg een reden voor meer planten in je home office: ze zorgen voor meer creativiteit

Bureaulamp met oplaadstuk
Bron: Ikea

Scoor een bureaulamp

Voor de harde werkers die ‘s ochtends vroeg beginnen of ‘s avonds laat door gaan is een bureaulamp een must (of natuurlijk gewoon als je extra licht nodig hebt in je thuiskantoor).

Deze bureaulamp van de Ikea is simpel maar super handig: je kan je telefoon erop leggen en dan laad hij draadloos op. Daarnaast heeft hij nog een extra USB-poort om een extra apparaat aan op te laden, hoe handig is dat!

Voor €59,95 heb jij hem op je bureau staan.

Memobord met spullen op bureau
Bron: Ikea

Memobord

Vul je muur met een memobord: hier kan je allerlei spullen aan ophangen. Zowel praktische als decoratieve spullen vinden hier hun weg. Maar ook voor de sloddervos is het een fijn item om te hebben, alle belangrijke brieven of papieren kunnen hier samen worden opgehangen.

Deze van de Ikea is 58 bij 86 centimeter en kost je €17,95.

Ook leuk: als je er allemaal foto’s aan hangt komen jouw herinneringen samen op een plek in je thuiskantoor. Zo kan je tijdens het werken jezelf even opvrolijken als je ernaar kijkt.

Bureaustoel zwart
Bron: Home24

Bureaustoel

In tegenstelling tot je eetkamerstoel of bank is een bureaustoel wél bedoeld om er langer op te zitten. Het is dan ook goed om hier in te investeren want een goede houding is erg belangrijk.

Deze ergonomische bureaustoel heeft verstelbare armleuningen, een verstelbaar zitgedeelte en kan draaien. This is what you need. Bij home24 kan je hem kopen voor €224,99 zit jij comfortabel tijdens het werken in jouw thuiskantoor.

5 tips om van jouw thuiskantoor een anti-stress werkplek te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Klaar met thuiswerken? Geef je thuiskantoor een upgrade met déze items
Sluiten