Jaime Andreas
Jaime Andreas Kantoor 8 mei 2020

Met z’n tweetjes thuiswerken? Dit is inspiratie voor een thuiskantoor voor 2 personen

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij en een huisgenoot of een partner allebei tegelijk thuis aan het werk zijn. Als dit vaker gebeurt, is het wellicht fijn om je woonruimte zo in te richten dat je een fijn thuiskantoor hebt om beide comfortabel te werken. Zo zit je elkaar niet in de weg.

Thuiswerken is best fijn, maar vergt ook enige concentratie. Je moet nog steeds hard werken en wilt niet afgeleid worden. Een simpel klusje af en toe is wel oké, maar het liefst wil je zo productief mogelijk aan de slag.

Inspiratie voor een thuiskantoor voor twee

Het meest ideaal is een kantoor waar je ruimte hebt voor twee aparte werkplekken. Op die manier kun je het bureau helemaal inrichten zoals jij dat fijn vindt en zit je elkaar totaal niet in de weg. Het zorgt er ook voor dat je afstand kunt doen van je werkplek wanneer de werkdag voorbij is.

Heb je een kleinere kamer als home office? Dan is het een betere optie om een bureau met elkaar te delen. Het bureau hierboven maakt slim gebruik van de ruimte en is ruim genoeg zodat beide personen een eigen hoekje hebben.

Geen aparte ruimte beschikbaar voor een thuiskantoor? Geen probleem! Ook met je huiskamer kom je al een heel eind. Een dunner bureau neemt niet veel ruimte in en zorgt ervoor dat je een gezellig thuiswerkhoekje kan maken voor jezelf en je partner. Hier zit je wel wat knusser naast elkaar.

Ben je toch aangeschreven tot de eettafel omdat je geen ruimte hebt voor een apart bureau? Dan raden wij het aan om lekker schuin tegenover elkaar te zitten zodat ieder de ruimte heeft. Schaf extra opbergruimte aan zodat je na werktijd je werkspullen op kunt ruimen en afstand neemt van je werk. Zorg voor een lekker kussen of een extra comfortabele stoelen zodat je de hele dag lekker zit.

Meer inspiratie voor je thuiskantoor nodig?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met z’n tweetjes thuiswerken? Dit is inspiratie voor een thuiskantoor voor 2 personen
Sluiten