admin
admin Binnenkijken 7 feb 2019

Dit grand café in Eindhoven is helemaal roze (hier wil je heen!)

Wauw, wauw, wauw. Als je Eindhoven een beetje kent, komt grand café Thomas je heel bekend voor. Het is al twintig jaar een begrip in de stad, maar nu ze opnieuw geopend zijn met een gloednieuw roze interieur is het ook buiten de stad bekend. Want vrouw, hier wil jij wel een high tea nuttigen hoor.

Vraag je vriendinnen meteen voor een dagje Eindhoven, want bij dit roze café willen jullie wel een tafeltje reserveren om lekker een hapje te eten.

Grand café Thomas in Eindhoven

Als jullie van roze houden kan het natuurlijk niet anders dan dat jullie bij Thomas in Eindhoven een kijkje gaan nemen. We spotten kleine hapjes, grotere gerechten, snoep en ook niet onbelangrijk, lekkere cocktails. Met andere woorden, hier houd je het wel een paar uur vol.

Kijk even hoe prachtig het eruitziet:

De muren, de stoelen, het licht, letterlijk alles is roze in grand café Thomas in Eindhoven. Zelfs de macaron die je geserveerd krijgt is in stijl. Wij willen hier zo snel mogelijk een bezoekje brengen! O, en ook op Instagram is het café een ware hit, want je foto’s zien er super stijlvol uit:

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit grand café in Eindhoven is helemaal roze (hier wil je heen!)
Sluiten