Jaime Andreas
Jaime Andreas Event 4 mrt 2020

Kunstliefhebber? Ga naar This Art Fair in de Kromhouthal Amsterdam-Noord

Een mooi schilderij aan de muur of een ander soort kunstwerk in huis kan soms je interieur echt afmaken. Voor de echte kunstliefhebber en de nodige inspiratie voor in huis, kun je terecht bij This Art Fair in Amsterdam-Noord.

Dit is de zevende editie van de This Art Fair, maar de eerste in de Kromhouthal. De kunstfair is de afgelopen jaren zo gegroeid dat ze dit jaar wel wat extra ruimte konden gebruiken. De beurs stimuleert talent, maar ook ondernemerschap en de positie van de kunstenaar op de markt.

Verschillende soorten kunst

Tijdens de kunstbeurs kun je allerlei soorten kunst bekijken en dus ook inspiratie opdoen voor in huis. Misschien past er bij jou in huis wel een heel vet schilderij of juist een mooie foto? Op de kunstfair wordt een groot spectrum aan kunst laten zien, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist.

Bij die verschillende soorten kunst moet je denken aan kunstenaars met schilderijen en sculptuur, maar ook zeker kunstige optredens, foto’s en video’s. Onder kunst vallen zoveel verschillende dingen en die hebben allemaal een plek op This Art Fair.

Op This Art Fair staan kunstenaars die al langere tijd meedraaien in de kunstwereld, maar ook veel jong talent krijgt hier een podium om kunst te laten zien.

Binnen en buiten

De kunstbeurs maakt gebruik van alles dat de Kromhouthal te bieden heeft. De beurs begint namelijk al op de parkeerplaats; daar kun je naar een aantal optredens kijken. Voor de rest vinden er optredens plaats op verrassende en verschillende plekken in de hal.

This Art Fair vindt plaats op 21 t/m 24 mei 2020 in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Voor meer informatie kun je terecht op hun eigen website.

Kunst in je interieur:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kunstliefhebber? Ga naar This Art Fair in de Kromhouthal Amsterdam-Noord
Sluiten