Maartje Wieling
Maartje Wieling Shopping 17 nov 2017

De interieur crush van deze week: THINK Radical Vintage

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe interieur crush. Deze week zijn we verliefd geworden op het nieuwe boek van MENDO: Think Radical Vintage.

Benieuwd naar onze crush van vorige week? Je bekijkt hem hier nog eens!

De Scandinavische stijl en vintage design zijn razend populair. Deze trends verouderen niet, er is juist een nieuwe trend gesignaleerd en daar speelt dit nieuwe boek (gemaakt door Swimberghe & Verlinde en te koop bij MENDO) nu fantastisch op in. Aanschouw: ‘remix’, het beste van Scandinavische interieurs gemixt met vintage design.

In dit boek vind je de mooiste interieurs met een warme en vooral knusse sfeer. Verwacht veel kleur, persoonlijke favorieten en klassieke ontwerpen die in een nieuw jasje gestoken worden.

Misschien een ideetje voor op je verlanglijstje voor Sinterklaas? Je kunt het boek hier bestellen.

MEER LEZEN

Benieuwd op welke manieren je zo’n mooi boek in je interieur kunt tentoonstellen? Wij geven tips. De koffietafel is bijvoorbeeld een hele goede plek. Maar vergeet natuurlijk ook de boekenkast niet! Sorteer je boeken op kleur of deel je kast nonchalant in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

MENDO

Reageer op artikel:
De interieur crush van deze week: THINK Radical Vintage
Sluiten