Estelle Beukman
Estelle Beukman Shopping 26 januari 2018

Interieur crush: een thee ei in de vorm van een schattig diertje

We drinken de hele dag door thee en hebben vaak ook ons favoriete smaakje. Deze zit standaard in een saai zakje, maar je kunt ook losse blaadjes in een thee ei doen en deze lekker lang in je kopje dopen. Ze zijn er in toffe vormen en het kan niet gek genoeg. De dieren infusers van Fred & Friends zijn super schattig!

Over dieren gesproken, een paar weken geleden hadden we de Mouse Lamp van Seletti ontdekt. Heb je deze gemist? Kijk hier dan nog even, want ook deze is enorm leuk!

Kijk nou hoe leuk! Deze roze olifant, genaamd Big Brew, heeft een lach van oor tot oor. Hier word je toch super vrolijk van? Heerlijk genieten van je warme kopje thee.

Dit is onze favoriet. Moet je dat lieve koppie eens zien. Deze luiaard, ook wel Slow Brew, thee infuser straalt vooral rust uit. Hij hangt lekker op z’n gemakje over de rand te dromen.

De Brew Bunny kun je vullen met je favoriete theesmaakje en hem vervolgens met zijn oortjes aan de rand hangen. Hij vindt het vast en zeker heerlijk in het warme theewater!

Zeekoeien zijn bijzondere dieren en kunnen dan ook niet ontbreken in de Fred & Friends thee filters. Het zoogdier straalt serene rust uit en ligt dus ook ontspannen over de rand van je theekop. Deze Manatea thee ei kan niet ontbreken in je interieur!

Geniet volop van de under the tea zeepaard infuser. Doe net alsof je op een mooi wit strand ligt te luieren onder het genot van een lekker kopje thee. Het zeepaardje spettert als een koning door je perziktheetje.

Meer thee filters

Fred & Friends hebben nog veel meer leuke thee infusers, zoals een citroentje, een paar warme wanten of toch een octopus. Hier kun je alle exemplaren bewonderen en wie weet zit jouw favoriet erbij!

Bron: Fred

Reageer op artikel:
Interieur crush: een thee ei in de vorm van een schattig diertje
Sluiten