Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Diy 10 april 2020

Toffe DIY’s en inspirerende home make-overs van The Sorry Girls op Youtube

Soms heb je gewoon even lekker zin om eindeloos filmpjes te kijken van mensen die mooie of lekkere dingen maken. Vooral wanneer je geen zin hebt om zelf iets te ondernemen, zorgen deze vaak te vrolijke mensen ervoor dat je wel iets wil aanpakken. Of dit nu het bakken van een cake is of een tof DIY-project. The Sorry Girls is dus zo’n kanaal op Youtube waar ík eindeloos filmpjes van kan kijken en dit is waarom.

Niet alleen maken Kelsey en Becky van The Sorry Girls de leukste DIY’s en doen ze inspirerende home make-overs. Ook hebben ze aanstekelijke vrolijke persoonlijkheden die je dag gewoon beter maken. Bovendien is het soms ook fijner om een filmpje van een DIY te kijken, in plaats van alleen de instructies lezen.

Dit zijn onze favoriete filmpjes van The Sorry Girls

Deze filmpjes van The Sorry Girls zullen je voornamelijk laten lachen en ook nog eens voor inspiratie zorgen voor je volgende DIY-project.

Wij zijn er dol op wanneer bestaande meubels in een nieuw jasje worden gestoken. Zoals de beroemde LACK-tafel van IKEA. In dit filmpje gaan de vrouwen aan de slag met een IKEA nachtkastje en het resultaat is onwijs tof.

Maar ook in het land van DIY-blogs en Youtubers gaat er wel eens het een en ander mis. De vrouwen van The Sorry Girls schuiven dit ook niet onder stoelen of banken en maken gewoon een filmpje van DIY’s die niet echt wilde lukken. Zo voel jij je wellicht minder slecht over jouw mislukte DIY’s.

De vrouwen van The Sorry Girls zijn niet bang om grootste projecten aan te pakken en bieden daardoor flink wat inspiratie voor mensen die hun interieur ook lekker drastisch willen veranderen. In het bovenstaande filmpje zie je hoe Becky haar badkamer renoveert en mooi inricht.

En als al die inspiratie nog niet genoeg was; Becky en Kelsey laten ook vaak DIY ideeën zien van mensen die op hun filmpjes reageren of hun een berichtje sturen. Op hun Youtube-kanaal zie je dus de DIY’s van onwijs veel mensen. Je kunt hier lekker inspiratie op doen of gewoon lekker mee relaxen na een lange dag!

Wil je gelijk met een DIY aan de slag?

Reageer op artikel:
Toffe DIY’s en inspirerende home make-overs van The Sorry Girls op Youtube
Sluiten