Geld verdienen met The Sims: in deze realityshow is dat de werkelijkheid

Goed nieuws voor fans van The Sims en reality tv-programma’s: er komt een The Sims televisieserie waar deelnemers de strijd met elkaar aangaan voor een grote geldprijs. De competitie zal draaien om alle aspecten van The Sims spellen.

Het klinkt als een droom om geld te verdienen met het bouwen van prachtige virtuele huizen en het uitleven van al je fantasieën. In televisieserie The Sims Spark’d wordt deze droom werkelijkheid.

The Sims Spark’d

The Sims televisieserie competitie

De serie The Sims Spark’d heeft vier afleveringen en gaat 17 juli 2020 van start. In Amerika wordt de serie uitgezonden op televisie, maar wij kunnen de afleveringen de maandag na de uitzending bekijken op BuzzFeed’s Multiplayer YouTube-kanaal.

De televisieserie heeft twaalf deelnemers die strijden om de titel van beste Sims-speler met een beloning van 100.000 dollar. Zij worden beoordeeld door een jury.

Een van de juryleden is game-ontwikkelaar Dave Miotke. Hij is al meer dan tien jaar werkzaam bij EA voor de ontwikkeling van The Sims spellen.

Bouwen en verhalen vertellen

Eerlijk is eerlijk: het lijkt niet heel spannend om te kijken hoe andere mensen mooie huizen bouwen. De makers van The Sims Spark’d beloven dat de serie veel meer is dan dat.

Deelnemers krijgen moeilijke en emotionele uitdagingen die gaan om het bouwen van huizen, maar ook over het vertellen van goede verhalen en zo creatief mogelijk zijn.

Populairder dan ooit

Na twintig jaar is The Sims nog altijd een zeer populair spel. Met deze competitie proberen ze nog meer nieuwe mensen naar het spel te trekken.

Ieder jaar weer komt EA met nieuwe uitbreidingen. Bovendien gaan er nu al een heleboel geruchten rond over hoe The Sims 5 er straks uit gaat zien. Wie weet krijgen we daar wel een sneak peak van in deze spannende The Sims televisieserie.

Helemaal zin gekregen om interieur-gerelateerde series te kijken en spellen te spelen?

The Verge

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geld verdienen met The Sims: in deze realityshow is dat de werkelijkheid
Sluiten