The Sims is 20 jaar en dit zijn onze favoriete Sims-huizen

Er bestaan drie soorten mensen in de wereld. De simpele zielen die The Sims serieus speelden, de toekomstige seriemoordenaars die hun Sim in het zwembad verdronken en dan had je ons, de wannabe-architecten. De cheat ‘motherlode’ gebruikten we maar al te graag om even snel te cashen en probeerden daarmee de meest geweldige huizen te bouwen.

Deze maand is The Sims precies twintig jaar oud. Time flies when you’re having fun. En dan maakt het niet uit of je die tijd heb gespendeerd met het doden van je virtuele vrienden of leuke gezinnetjes hebt gesticht; we voelen allemaal dezelfde nostalgische gevoelens bij het zien van een goedgebouwd Sims-huis.

Dit zijn onze favoriete The Sims 4 huizen

1. De Italiaanse droom

Dit huis geeft lekkere Italiaanse vibes. Geef toe, zie je jezelf hier geen pizza eten en een goed glas wijn drinken? Oké, het is Italiaans met een moderne twist, maar we houden van twists.

Het huis wordt omringd door groen, heeft grote ramen voor veel zonlicht en ook nog eens zonnepanelen. Milieuvervuiling is waarschijnlijk geen probleem in the Sims, maar toch fijn dat ze aan duurzaamheid denken.

2. Modern family

Voor een echte moderne familie. Want dit huis is de droom van iedere liefhebber van moderne huizen en interieur. Het open, simpel, minimalistisch en strak. Het lijkt niet een heel geschikt huis voor wanneer je een gigantische Simfamilie wil creëren, maar ze hebben wel heel veel ruimte om te spelen.

Een top huis voor de Sim met een goede carrière of eentje met gewoon heel veel geld omdat je vaak cheats hebt gebruikt. Het mag allemaal in the Sims, want helaas, in het echte leven werkt motherlode niet. We tried.

3. Beachy vibes

Hebben we niet allemaal weleens gedroomd van een (tweede) huis aan het strand? Zo eentje waarnaar je kan ontsnappen in vakanties en weekenden. Dat is een droom, maar in the Sims is het realiteit! Daarnaast is het huisje ook nog lekker klein, dus je raakt je Sim ook niet kwijt.

> Lees ook Dit is té leuk: zelfs jouw Sims kunnen nu in een tiny house wonen

4. Een klein droomhuis

Size doesn’t matter en dit huis bewijst dat maar weer. De neiging om steeds grote huizen te bouwen in The Sims was onwijs groot, maar dat hoeft helemaal niet. Tiny Houses zijn erg populair en ook in het spel. In de Pinterest-pin hierboven zie je niet alleen ons favoriete Tiny House, maar ook hoe hij gebouwd is.

Toch liever je eigen huis verbouwen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
The Sims is 20 jaar en dit zijn onze favoriete Sims-huizen
Sluiten