Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Compact Wonen 13 jan 2020

Dit is té leuk: zelfs jouw Sims kunnen nu in een tiny house wonen

Was jij er als de kippen bij toen je The Sims 4 gratis kon downloaden, of staat het spel al járen op jouw computer? Dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf 21 januari is er een nieuwe expansion pack verkrijgbaar, en wij waren meteen héél enthousiast toen we zagen dat het wonen in een tiny house gestimuleerd wordt.

Tenminste, in het spel bedoelen we dan natuurlijk. De tijd van de allergrootse villa’s maken voor jouw Sims is officieel voorbij. Over een paar dagen komt The Tiny Living expansion pack van The Sims 4 uit, en we kunnen nu al niet wachten.

Maak nu een Tiny house voor jouw Sims

Met deze expansion pack gaat The Sims helemaal met de tijd mee. “Het is ecologisch, minder duur en stukken gezelliger dan op een groot oppervlak te wonen, dus het is tijd voor je Sims om deze nieuwe manier van wonen in stijl te vieren,” staat op de website van EA.

Het huis wat je bij de Tiny Living expansion pack bouwt, mag namelijk niet groter zijn dan 100 tegels. Zeg maar bye bye tegen grote villa’s, dit is een hele andere challenge.

Nieuwe items!

Om het inrichten van jouw tiny house iets makkelijker te maken (want laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk precies waarom jij The Sims 4 speelt), zijn er een aantal nieuwe items in het spel waarmee je ruime bespaart. Denk aan een opklapbed (ja, echt!) en een tv-en-boekenkast-in-één.

Check de trailer van The Sims 4 Tiny living hier:

Ook net zou enthousiast geworden als wij? The Tiny Living expansion pack is vanaf 21 januari te koop. In de tussentijd zijn wij alvast bezig met het ontwerpen van onze eerste tiny house.

Toch liever je eigen huis inrichten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is té leuk: zelfs jouw Sims kunnen nu in een tiny house wonen
Sluiten