Helemaal te gek: Sims komt nu met een Sims 4 interieurdesigner

Sims, wie heeft het vroeger niet gespeeld. De game gaf je de kans om je eigen droomhuis te bouwen en je droomleven te leiden. Voor de fans (en oude fans) onder ons: Sims komt met een Sims 4 interieurdesigner en wij zijn erg enthousiast!

Ja, je leest het goed. We zullen de Sims 4 interieurdesigner voor je uitleggen.

Sims 4 interieurdesigner

Elektronic Arts en Maxis™ hebben gisteren de nieuwste Game Pack voor De Sims 4 uitgebracht. Voor de mensen die gek zijn op design: in de game kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en ruimtes van klanten omtoveren tot prachtig ingerichte ruimtes. Klik hier voor de onthullingsvideo van Sims.

Sims designer
Bron: TheSims

De game is beschikbaar voor PC/MAX, Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Voor maar €19,99 heb je hem in huis en kan je als online interieurdesigner het spel spelen. Enthousiast? Lees voor meer design games dit artikel even.

Must read: 13 designers vertellen hun #1 tip voor een stijlvol interieur

Het spel

Met de nieuwe carrière als interieurontwerper kunnen de Sims de dromen van hun klanten realiseren. Ze mogen de woningen een flinke make-over geven, hoe leuk! Hiervoor moeten de spelers hun verbeeldingskracht gebruiken.

Sims
Bron: TheSims

Ze moeten de ruimte tot leven brengen en deze volledig herontwerpen op basis van de behoeften, het budget en de voorkeuren van de klanten. Alleen dan krijgen ze een goede recensie van de klant.

Deze recensie is natuurlijk weer nodig om nieuwe klanten te trekken. Net zoals in het echte leven dus, je zult dus je skills goed moeten kunnen laten zien en flink aan de bak moeten.

Designen maar

Er komen bij de nieuwe game heel veel nieuwe meubels die de spelers kunnen helpen bij het inrichten van de huizen. Denk aan combinatiebanken, ingebouwde fornuizen, kunstwerken, kasten en ovens. Als het huis eenmaal af is kunnen de Sims de nieuw ingerichte ruimtes op grootse wijze onthullen. Zo kunnen ze de verbluffende reacties van de klanten zien en trots hun zijn op hun zelf gemaakte transformatie.

Designers hebben gesproken: deze vrolijke kleur wordt populair in 2021

EA

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Helemaal te gek: Sims komt nu met een Sims 4 interieurdesigner
Sluiten