Oh yes: onbeperkt huizen inrichten kan nu met een GRATIS versie van The Sims

Was het inrichten van de huizen vroeger ook jouw favoriete deel van The Sims? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. The Sims 4 is nú gratis te downloaden, dus het is tijd om jouw jeugd opnieuw te beleven. Dit is dé uitgelezen kans om jouw huis eens even flink onder handen te nemen – online dan.

Het inrichten van huizen was vroeger mijn main goal tijdens het spelen van The Sims. Ik kocht een stuk grond, gooide er zo’n 400 keer motherload overheen en bouwde (in mijn ogen) de mooiste huizen. Tot diep in de nacht was ik bezig met het inrichten van de grootste villa’s, en bouwde ik zelfs het huis van mijn ouders tot in detail na.

Toen onze collega’s van NSMBL en Beautify op de redactie lieten vallen dat The Sims 4 nu gratis te downloaden is, heb ik meteen mijn weekendplannen afgezegd. Dat wordt het hele weekend The Sims 4 spelen.

Simmers, tag a friend who should get The Sims 4 for free! ? The game is free on PC and Mac via Origin until May 28th! Link in bio!

128.6k Likes, 23.3k Comments – The Sims (@thesims) on Instagram: “Simmers, tag a friend who should get The Sims 4 for free! ? The game is free on PC and Mac via…”

The Sims 4 gratis downloaden

Hoe jij ook gratis The Sims 4 speelt? Ga naar de website van Origin en log in met je Origin account. Heb je nog geen account dat je kunt gebruiken? Dan kan je er gewoon eentje gratis aanmaken.

Je moet er wel snel bij zijn: de promotiecode geldt tot 28 mei. Daarna is het dus niet meer mogelijk om het spel gratis op je computer of laptop te zetten. Het gaat hier wel om de standaard versie van The Sims – de uitbreidingspakketten krijg je er dus niet bij. Maar hé, daar hoor je ons echt niet over klagen.

Onbeperkt je huis opnieuw inrichten

Het fijne van een spel als The Sims 4: als je binnenkort gaat verhuizen of jouw huis een volledige make-over wil geven, dan kan je losgaan door je eigen huis in het spel te designen.  Zo kan je spelen met verschillende kleuren verf op de muur in de woonkamer, kan je kijken hoe zo’n hoekbank in de kamer staat en geef je jouw keuken binnen no time een nieuwe look.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Oh yes: onbeperkt huizen inrichten kan nu met een GRATIS versie van The Sims
Sluiten