Florence
Florence Boek 19 mrt 2014

The Selby is back met: Fashionable Selby (lancering 30 maart)

Todd Selby is een fotograaf, auteur en illustrator en onder andere bekend van zijn eerdere boeken ‘The Selby is in your Place’ en ‘Edible Selby’. Zijn boeken geven op een ongedwongen en persoonlijke manier inzicht in de levens van creatieve individuen, als schrijvers, muzikanten, ontwerpers, artiesten, enzovoorts.

Ooit begonnen met het fotograferen van zijn vrienden in hun huizen, waarvan hij de foto’s op zijn website plaatste, werd zijn werk al snel opgemerkt door mensen over de hele wereld. En nu komt zijn derde boek ‘Fashionable Selby’ uit. Zondag 30 maart zal Todd Selby aanwezig zijn in MENDO Bookstore in Amsterdam om zijn nieuwste boek te signeren.

In Fashionable Selby legt hij door middel van foto’s en de zo kenmerkende geïllustreerde interviews mode ontwerpers, stylisten, modellen en schoenmakers vast in hun ateliers, studio’s en huizen. Ook één van onze ‘eigen’ topontwerpers komt erin voor.

Verwacht maar weer genoeg inspiratie voor je eigen interieur. Red je het niet om naar de lancering te komen, dan bestel je het boek hier voor 30 euro.

Lancering
Zondag 30 Maart
14.00 tot 16.00 uur

Adres
MENDO Bookstore
Berenstraat 11, Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mendo.nl

Reageer op artikel:
The Selby is back met: Fashionable Selby (lancering 30 maart)
Sluiten