Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 27 okt 2017

Interieur crush van de week: ontwerp jouw sterrenposter met The Night Sky

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe interieur crush. Deze week ving The Night Sky onze blik: een poster met daarop de sterrenhemel van de meest speciale avond uit jouw leven.

Waar was jij toen je hart een slag oversloeg? Met deze poster heeft dit moment niet alleen een plekje in je hart, maar ook in je interieur.

Je eigen sterrenkaart

Urenlang kan ik mij verwonderen over de kleine fonkelingen in de hemel, tijdens een diepzwarte nacht. Hopend op dat speciale moment wanneer zo’n lichtpuntje valt en je een wens mag doen. Sterren hebben iets romantisch, iets magisch en heel stiekem blader ik in de krant het liefst meteen door naar de horoscoop. Toen ik op The Night Sky stuitte, maakte dat me dan ook heel enthousiast: je eigen sterrenkaart van de mooiste dag van jouw leven, hoe tof is dat?

The night that..

Je allereerste kus, de geboorte van je kind of de avond dat de liefde van jouw leven je vlinders bezorgde. Wat is het moment dat jouw hart een slag oversloeg? Via de website van The Night Sky kun je precies aangeven welke dag dat was en waar je was. Voeg een persoonlijke tekst toe en klaar is jouw persoonlijke sterrenhemel waardoor je die dag nooit meer zal vergeten.

Het is niet alleen een mooie poster, maar er schuilt op deze manier ook nog eens een persoonlijk verhaal achter. Leuk als kraamcadeau, wedding gift of als romantische verrassing voor jouw partner.

Psst..leef jij ook een beetje met je hoofd in de wolken? Hier laten wij je zien hoe je de maan en de sterren op een stijlvolle manier in huis haalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush van de week: ontwerp jouw sterrenposter met The Night Sky
Sluiten