Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 9 sep 2015

The Monocle Guide to Cosy Homes: een boek vol binnenkijkers!

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Hoe maak je van een huis je thuis? Het antwoord op die vraag vind je natuurlijk op Roomed, maar dat wist je waarschijnlijk al. Ter afwisseling kijken we ook graag in een goed boek en als we je dan toch een tip mogen geven, neem dan een kijkje in ‘The Monocle Guide to Cosy Homes’.

De redactie van het toonaangevende magazine Monocle heeft namelijk weer alle registers opengetrokken en toont je inspirerende interieurs en meubels én de mensen die er verstand van hebben.

Natuurlijk vindt niemand het prettig om in een showroom te wonen. Gek genoeg vind je in veel interieurboeken toch nog altijd huizen en appartementen die er zo gelikt uitzien dat het moeilijk is om je voor te stellen dat er echte mensen wonen. Zo niet in The Monocle Guide to Cosy Homes. Daarin vind je interieurs uit de hele wereld waarin geleefd wordt – met alle butsen, krassen en imperfectie van dien. En dat maakt het er bepaald niet ongezelliger op.

Als je het ons vraagt zijn ze er bij Monocle, samen met uitgever Gestalten, weer in geslaagd om een heerlijke bestseller te ontwikkelen.

Je koopt het boek voor €45,- bij MENDO.

Ben je gek op zulke boeken? Dan vind je het Freunde von Freunden boek ongetwijfeld ook te gek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Monocle Guide to Cosy Homes: een boek vol binnenkijkers!
Sluiten