Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 25 dec 2020

Minimalistischer leven in 2021? Kijk vooral The Minimalists: Less Is Now op Netflix

Heb jij al je nieuwe doelen voor komend jaar op een rijtje gezet en is daar ‘minimalistischer leven’ één van? Dan moet je vast en zeker naar The Minimalists: Less Is Now op Netflix kijken. The Minimalists waren er namelijk nog vóór Marie Kondo.

Terwijl je bij ligt te komen van de jaarwisseling, kan je op 1 januari 2021 deze inspirerende documentaire van 53 minuten bekijken op Netflix. In de docu vertellen goede vrienden Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus hoe ons leven beter kan zijn met minder.

The Minimalists: Less Is Now is vanaf 1 januari 2021 te zien op Netflix

Bekijk hieronder alvast de officiële trailer van de documentaire:

The Minimalists

Oude vrienden Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus (beter bekend als The Minimalists) vertellen dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen en dat vereenvoudigen ons uiteindelijk gelukkiger maakt.

Op hun website helpen ze meer dan 20 miljoen mensen een zinvol leven te leiden met minder. Dat doen ze met hun boeken, podcast en daarnaast zijn ze ook actief op YouTube – ze hebben ruim 300.000 abonnees.

Hun eerste documentaire Minimalism: A Documentary About the Important Things is in uitgekomen (die kan je uiteraard wel al kijken op Netflix). In de nieuwe documentaire The Minimalists: Less Is Now worden verschillende mensen gevolgd die vooruitgang proberen te boeken door dingen in hun leven kwijt te raken.

Dat belooft veel goeds. Op de Roomed-redactie zijn we in ieder geval erg benieuwd.

Andere leuke Netflix-series die het kijken waard zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Minimalistischer leven in 2021? Kijk vooral The Minimalists: Less Is Now op Netflix
Sluiten