Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 21 okt 2015

The Kinfolk Home, ofwel jouw nieuwe interieurbijbel

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Als je geïnteresseerd bent in interieur – en dat ben je, want je leest dit – dan zou dit boek best weleens je nieuwe bijbel kunnen worden: The Kinfolk Home – Interiors for slow living.

Het materiaal van de cover, de typografie, het gekozen papier; je voelt ziet en ruikt dat dit boek met liefde en zorg is gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud gehad.

Kinfolk is een van oorsprong Canadees magazine, waar mensen met een voorliefde voor design, interieur en eten een aantal keer per jaar reikhalzend naar uitkijken. De redacteur, Nathan Williams, die eerder al de absolute bestseller The Kinfolk Table samenstelde, richt zich in deze uitgave op de wereld en de waarden van ‘slow living’. Daarbij gaat het niet om ‘luxury and laziness’ maar om vast te stellen wie en wat onmisbaar is in jouw leven. Klinkt een tikkeltje zweverig, maar dat is het boek zeker niet. Het zijn vijfendertig verhalen van mensen over de hele wereld met een heel prettig en persoonlijk gevoel voor sfeer, stijl en smaak.

The Kinfolk Home: 370 pagina’s om gelukkig van te worden. Het boek is voor €35,- te koop bij MENDO.

Lijkt dit boek je te gek? Misschien zijn deze interieurboeken dan ook wel wat voor jou:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
The Kinfolk Home, ofwel jouw nieuwe interieurbijbel
Sluiten