The Kinfolk Home, ofwel jouw nieuwe interieurbijbel

Renée Leeuw 21 okt 2015 Boek

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Als je geïnteresseerd bent in interieur – en dat ben je, want je leest dit – dan zou dit boek best weleens je nieuwe bijbel kunnen worden: The Kinfolk Home – Interiors for slow living.

mendo_book_the_kinfolk_home_09

mendo_book_the_kinfolk_home_10

the kinfolk home book

Het materiaal van de cover, de typografie, het gekozen papier; je voelt ziet en ruikt dat dit boek met liefde en zorg is gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud gehad.

mendo_book_the_kinfolk_home_04

mendo_book_the_kinfolk_home_03

mendo_book_the_kinfolk_home_07

Kinfolk is een van oorsprong Canadees magazine, waar mensen met een voorliefde voor design, interieur en eten een aantal keer per jaar reikhalzend naar uitkijken. De redacteur, Nathan Williams, die eerder al de absolute bestseller The Kinfolk Table samenstelde, richt zich in deze uitgave op de wereld en de waarden van ‘slow living’. Daarbij gaat het niet om ‘luxury and laziness’ maar om vast te stellen wie en wat onmisbaar is in jouw leven. Klinkt een tikkeltje zweverig, maar dat is het boek zeker niet. Het zijn vijfendertig verhalen van mensen over de hele wereld met een heel prettig en persoonlijk gevoel voor sfeer, stijl en smaak.

mendo_book_the_kinfolk_home_08

mendo_book_the_kinfolk_home_02

The Kinfolk Home: 370 pagina’s om gelukkig van te worden. Het boek is voor €35,- te koop bij MENDO.

mendo_book_the_kinfolk_home_06

mendo_book_the_kinfolk_home_co

Lijkt dit boek je te gek? Misschien zijn deze interieurboeken dan ook wel wat voor jou:

Reageer op artikel:
The Kinfolk Home, ofwel jouw nieuwe interieurbijbel
Sluiten