Maartje Wieling
Maartje Wieling Spots 7 mei 2017

Alleen maar happy vibes in The Joke Hotel in Parijs

Alleen maar happy vibes: dat is toch precies wat je wil tijdens een stedentripje naar Parijs? Een vrolijk gekleurd hotel kan je daar natuurlijk goed mee op weg helpen. Wij keken binnen in The Joke Hotel in Parijs en troffen daar een bundeling van onbewerkt hout, frisse kleuren en een combinatie van verschillende patronen aan.

De reden dat deze mix van patronen in de eetzaal in het hotel zo geslaagd is, heeft vooral te maken met het feit dat het kleurenpalet van de ruimte vrij rustig is gehouden. Er worden voornamelijk zachte en neutrale tinten gebruikt, waardoor het geheel alsnog vrij rustig oogt.

In de eetzaal van The Joke Hotel vind je een bijzondere manier van verlichting. Een soort string lights, maar dan is er nét een andere manier van ophangen gebruikt.

De slaapkamers in het hotel zijn daarentegen juist vooral fel van kleur. Er wordt een witte basis aangehouden en vervolgens flink uitgepakt met één kleur die de boventoon voert in de kamer. Ook hier zie je weer verschillende patronen de revue passeren. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Scroll snel verder voor een uitgebreider kijkje in de rest van het hotel!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Op zoek naar meer hotels vol kleur? Bekijk dan ook nog even dit bijzondere hotel in Madrid.

Trendland

Reageer op artikel:
Alleen maar happy vibes in The Joke Hotel in Parijs
Sluiten