Maartje Wieling
Maartje Wieling Advertorial 5 september 2017

Yes! Eindelijk een tv die je interieur níét verpest

We dare you: zoek de tv in de afbeelding hierboven. Best lastig toch? In Nederland is het vrij normaal om de zithoek in je woonkamer aan te passen aan de televisie. Je zet je bank, koffietafel en fauteuil er al snel omheen. Het liefst zodat alle ogen zonder al te veel moeite goed gericht kunnen worden op de tv. Maar of deze manier van inrichten ook altijd het meest stijlvol is?

Als je erover nadenkt, is het namelijk eigenlijk best gek dat het object wat zo’n grote rol speelt in je interieur, eigenlijk nooit écht stylish is. Je zit immers het grootste gedeelte van de dag tegen een zwart vlak aan te kijken. Maar daar heeft Samsung met hun nieuwe product The Frame iets op bedacht. En daar zijn wij héél blij mee.

Je herkent de struggle vast wel als je samenwoont met je partner: de één vindt de sfeer van het interieur het belangrijkst en verstopt en verbergt apparatuur en elektronica daarom het liefst, terwijl de ander gewoon een zo groot mogelijk tv-scherm wil voor de beste kijkkwaliteit.

Gelukkig is het einde van die discussie nu in zicht: The Frame biedt een oplossing die aansluit op beide wensen! Naast dat The Frame namelijk een scherm kwaliteit heeft waar je ‘u’ tegen zegt – 4K UHD resolutie voor superscherp beeld, HDR voor prachtige kleuren en grote contrasten, en de Smart Hub voor optimaal toegang tot al je entertainment -, gaat hij zodra je hem uitzet automatisch over in Art Mode en verandert het scherm in een prachtig kunstwerk. Zo hoef je je dus nooit meer te ergeren aan dat grote zwarte vlak waar je het grootste deel van de dag tegenaan kijkt én kun je je tv toch zonder ergernissen een prominente plek geven in je interieur.

Je kunt je eigen foto kiezen via de Smart View app, maar je kunt ook gewoon kiezen uit de meer dan honderd verschillende kunstwerken binnen tien verschillende categorieën. En een leuk detail dat het allemaal nog een keer net iets persoonlijker maakt: je kunt naast de afbeeldingen zelf, ook kiezen uit meerdere verschillende lijsten, zoals wit, eikenhout of walnoot, die je om het scherm klikt.

Je kunt The Frame heel gemakkelijk helemaal onderdeel maken van je eigen gallery wall. Het scherm past zijn eigen belichting en helderheid aan aan het omgevingslicht, waardoor hij altijd op een echt schilderij lijkt. Ook kun je hem gemakkelijk helemaal plat tegen de muur hangen met met de speciale ‘No Gap wallmount’.

Oftewel: art when it’s off, tv when it’s on. Wij zijn fan.

In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
Yes! Eindelijk een tv die je interieur níét verpest
Sluiten