Jaime Andreas
Jaime Andreas Finds 4 apr 2020

Confetti op de vloer: deze terrazzo vloeren shop je voor een vinyl prijsje

Terrazzo vloeren zijn op het moment weer onwijs trendy. Ze zijn namelijk helemaal van deze tijd, maar hebben de charme en het uiterlijk van vroeger. Helaas is een terrazzo vloer niet goedkoop en daardoor voor veel mensen geen optie. Daarom delen we graag deze find met je: vinyl vloeren met een terrazzo patroon.

Een mooie vloer is de basis van je interieur en met deze vinyl terrazzo vloeren maak je geheid een statement. Het staat geweldig in je interieur en je let een beetje op je portemonnee.

Het gieten van een échte terrazzo vloer neemt veel tijd in beslag en ook het afwerken kost meerdere dagen. Hierdoor loopt de kostprijs al snel op tot 200 à 250 euro per vierkante meter. Deze vinyl vloeren zijn ieder €71,- per vierkante meter. Al deze vloeren vind je op de website van Atrafloor.

Onze favoriete vinyl terrazzo vloeren

mermaid terrazzo vloeren
Bron: Atrafloor

1. Mermaid terrazzo

We maken er geen geheim van dat ons hart sneller gaat kloppen van vette mermaid tegels. Dus ook van deze zoete vrolijke mermaid terrazzo vloer worden we erg blij. Deze terrazzo vloer staat speels en schattig. Leuk voor in een kinderkamer of een badkamer!

vrolijke terrazzo vloer
Bron: Atrafloor

2. Vakantie terrazzo

Van deze vloer krijgen wij dus echte vakantievibes! De vloer heet ook Venice; heel toepasselijk. De kleurige vloer is vrolijk, opgewekt en heeft zomerse kleuren. De perfecte manier om jezelf op te vrolijk in donkere tijden.

simpele terrazzo vloeren
Bron: Atrafloor

3. Simpele terrazzo

Terrazzo vloeren hoeven helemaal niet zo kleurig te zijn als de twee hierboven. Ga je liever voor een simpeler design? Dan is de Trento vloer meer voor jou. Deze vloer heeft een interessante grijze kleur die rustig is aan de ogen en goed staat in bijna ieder interieur.

terrazzo vloer met oranje detail
Bron: Atrafloor

4. Terrazzo met oranje details

De speelse oranje vlekken in deze terrazzo vloer geven een interessante dimensie aan je vloer. De oranje delen zijn subtiel, maar toch lekker vrolijk en een beetje apart. De rustige grijze kleur zorgt er verder voor dat het niet te heftig wordt.

heftig roze terrazzo vloer
Bron: Atrafloor

5. Heftig roze terrazzo

Oké, we geven toe: deze terrazzo vloer is wel heel heftig roze. Toch vinden we hem erg tof. Misschien leuk voor een kleine ruimte als de wc of een badkamer. Van deze vloer word je in ieder geval erg vrolijk.

Opzoek naar een minder drastische manier om je vloer een update te geven?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Confetti op de vloer: deze terrazzo vloeren shop je voor een vinyl prijsje
Sluiten