No way: dit is het meest Instagram-waardige museum dat we óóit gezien hebben

Er zijn een hoop Instagram-waardige plekjes op de wereld. Neem deze brug in Vietnam, die door twee immens grote stenen handen in de lucht gehouden wordt. Maar in Tokyo gaan ze nog nét een stapje verder met het teamLab Borderless museum. Als je de foto’s hebt gezien, wil je niets liever dan er zelf rondlopen…

Het museum is een soort surrealistische sprookjeswereld met lampen, glitters, special effects en en veel mogelijkheden om perfecte foto’s te maken. Geen enkele foto is hetzelfde, want de setting van het museum veranderd continu. Perfect om je Instagram feed wat mee op te fleuren. Kijk maar mee naar deze prachtige kiekjes!

Té mooi, niet? Een erg populair plekje is ook de onderstaande plek, waar verschillende reflecterende glitter slierten (we weten echt niet hoe we het anders moeten noemen), naar beneden hangen. In deze ruimte kan je ontzettend mooi spelen met contrast.

De hele dag spelen met licht, fotografie en de tofste plaatjes maken. Ja, wij zouden zo’n tripje naar het verre Tokyo wel zien zitten. Tot dan moeten we het helaas doen met de allermooiste foto’s die we van teamLab Borderless kunnen vinden.

Alles voor het perfecte plaatje

Oh ja, en wil je weten hoe het er daar binnen aan toe gaat om dé perfecte foto te maken? Sit back en lach om deze timelapse, want iedereen wil natuurlijk die ene foto. Wij konden er in elk geval erg om lachen!

Mocht je wél de kans krijgen om binnenkort een bezoekje aan Tokyo te brengen, koop dan van te voren al tickets. Het zal je niet verbazen dat alle tickets vaak al uitverkocht zijn op de dag zelf! Tickets koop je via de website.

Meer lezen over Instagram:

Reageer op artikel:
No way: dit is het meest Instagram-waardige museum dat we óóit gezien hebben
Sluiten