Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 11 jan 2018

Drink je te weinig water? Deze stijlvolle waterfles helpt je herinneren genoeg te drinken

Vandaag weer te weinig gedronken? Yep, guilty. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik aan het einde van de dag maar een paar glazen water heb gedronken. Herkenbaar? Wellicht is deze slimme en stijlvolle waterfles dan (ook) iets voor jou. De Drinki helpt je namelijk herinneren genoeg te drinken.

Drinki is een design van Yifeng Qin en laat niet alleen zien hoe lang je al niks hebt gedronken, maar geeft ook de temperatuur van het water aan. Super handig! Nooit meer je lippen branden aan te hete koffie of thee!

Hoe het werkt

Deze strakke waterfles helpt je dus herinneren genoeg water te drinken. Hoe? Nou, zodra het tijd is om weer een aantal slokken te nemen, trilt de fles en klinkt er een geluidje als reminder. Een digitaal glimlachend gezichtje vertelt je dat je genoeg gedronken hebt, terwijl er een verdrietig gezichtje verschijnt wanneer je een uur de fles niet hebt aangeraakt. Staat er een dood gezichtje? Ai, dan heb je al twee uur niks gedronken. Hop, neem een slok!

De perfecte temperatuur

Deze bidon is perfect voor koffie of thee. Niet alleen zit in de deksel een diffuser, waar je jouw favoriete theebladen in kunt stoppen, maar ook laat de fles zien wat de temperatuur van je drank is. Nooit meer je mond branden dus! Daarnaast is de Drinki ook geschikt voor koude dranken.

Dit vind je vast ook leuk

Koffieleuten met de mooiste mokken onder de 6 euro.

Yanko Design

Reageer op artikel:
Drink je te weinig water? Deze stijlvolle waterfles helpt je herinneren genoeg te drinken
Sluiten