Spots 15 mei 2016 Geert Remmelink

Te gekke kapperszaak met zwart interieur vol inspiratie

Een zwart interieur is gewaagd, maar kan juist heel gaaf zijn. Dat bewijst het design van deze kapperszaak in de Chinese plaats Wuxi wel. Designwire kreeg de opdracht voor het ontwerp van de zaak: zorg voor een wow-factor. Je kan veel over deze kapper zeggen, maar een wow-factor heeft het in elk geval! Niet alleen het zwarte interieur zorgt voor een speciale uitstraling, maar ook de verlichting, spiegels en meubels zijn heel goed gekozen en komen helemaal tot hun recht.

In China houden ze wel van flink wat zwarte verf. Deze winkel in Hangzhou heeft ook een volledig zwarte basis. Door de combinatie met beton geeft dit de winkel een extra stoere uitstraling.

zwart interieur
zwart interieur
zwart interieur

De zwarte basis hebben de architecten aangevuld met witte tegels en gouden accenten. Hierdoor heeft het interieur de luxueuze look waar de opdrachtgevers naar op zoek waren. De ronde spiegels vinden wij helemaal te gek, zeker in combinatie met de leren riemen. Ook de hexagontegels zijn favoriet op de redactie. Het zeshoekig patroon is niet alleen gebruikt voor de tegels, maar is ook terug te vinden in de stalen constructie aan het plafond. Wil je deze look thuis creëren, check dan ons moodboard met de mooiste toepassingen van de zeshoek!

zwart interieur
zwart interieur
zwart interieur

Een lekkere zithoek is in een kapperszaak best belangrijk. Dat zit hier wel goed, want in deze knusse zithoek is het prima toeven. En door de prachtige styling hoef je je ook niet te vervelen als je even niks te doen hebt. Aan de prachtige bar zouden we waarschijnlijk veel te lang blijven hangen, want deze is gewoon te mooi om weg te gaan!

zwart interieur
zwart interieur
zwart interieur
zwart interieur

Een deel van het interieur is met stalen platen bekleed. Ze geven een stoere touch aan het interieur, maar passen ook heel erg goed bij het luxueuze karakter van de zaak. Doordat de platen allemaal andere vormen en afmetingen hebben lijken de muren wel een soort mozaïek.

Enthousiast over deze stijlvolle kapperszaak? Check dan ons moodboard over zwart, navy en teal. Deze kleuren maken van elke kamer een stijlvol interieur!

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Te gekke kapperszaak met zwart interieur vol inspiratie
Sluiten