Te gekke industriële loft in oud Londens pakhuis

Beton, stalen contructiebalken en hoge plafonds. Wauw, wat is dit weer een vet pand! Het Clapton Warehouse is een waanzinnige industriële loft in een oud magazijn in Londen. Architectenbureau Sadie Snelson heeft de loft zo aangepast dat het een perfecte woon- en werkruimte is geworden. Daar willen wij best intrekken!

Het is vooral gaaf om te zien hoe de eigenaren met elementen uit hun interieur spelen met de bestaande structuren van het oude pakhuis. Kijk maar even mee.

De bewoners hebben gekozen voor een vrij lichte vloer, die mooi contrasteert met de rest van het interieur. Via een te gekke stalen trap kom je boven bij de slaapvide. Voor wie benieuwd is naar meer bijzondere trap-inspiratie: wij zetten de meest bijzondere trappen op een rij.

En check deze te gekke industriële keuken! Voor het aanrecht en het kookeiland is gebruik gemaakt van massief beton. Zie hier hoe je dit zelf ook kunt maken. Achter het aanrecht zijn witte tegeltjes tegen de muur geplaatst. En wauw, die stoelen, krukken en lampen passen helemaal bij de sfeer van het oude pakhuis. Wil je zelf ook industriële elementen in je interieur? Wij geven je 7 tips.

Achter de deuren zit een werkruimte verscholen. De doorzichtige golfplaten sluiten de ruimte af en zorgen voor privacy, maar laten tegelijkertijd genoeg licht binnen.

To top it all of: een te gekke douche. Concrete Heaven!

www.ssarchitects.co.uk

Reageer op artikel:
Te gekke industriële loft in oud Londens pakhuis
Sluiten