Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Restaurant 9 jul 2021

Must see: de Taiko Summer Edition met prachtige items van Time & Style

Blijf je deze zomer thuis en ben je op zoek naar een tof staycation idee? Reis dan af naar onze hoofdstad en breng een bezoekje aan de Taiko Summer Edition. Taiko werkt deze zomer samen met high end interieurmerk Time & Style, waardoor het een diner wordt wat je niet snel zult vergeten.

Ik werd uitgenodigd om als een van de eersten het nieuwe Taiko Summer Edition menu te komen proeven, en de glass library gestyled door het Japanse interieurmerk Time & Style te komen bekijken. Als je wel eens door de Marnixstraat loopt, dan kan je die naam al kennen – daar vind je de flagship store van Time & Style namelijk.

Taiko x Time & Style

Time & Style bestaat inmiddels al een aantal jaren, sinds 1985, en het merk werkt met Japanse materialen, technieken en tradities die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Het design valt het beste te omschrijven als modern met een duidelijke Japanse invloed.

taiko summer edition time & style

Dineren in het Conservatorium Hotel

De unieke combinatie tussen de heerlijke smaken van het menu en de zorgvuldig geselecteerde items uit de collectie van Time & Style zorgt voor een fantastische belevenis. Helemaal omdat de items niet alleen op tafel verschijnen, maar ook in een glazen bibliotheekwand te bewonderen zijn.

Een aantal foto’s van die glass library die je op dit moment in het Conservatorium Hotel terug kunt vinden, hebben we in dit artikel gezet. Maar eerlijk is eerlijk: de producten zijn zo mooi dat je ze eigenlijk liever in het echt wilt gaan bekijken.

Gek op Scandinavisch design? Dan wil je ook van de woontrend Japandi weten

taiko summer edition time & style
taiko summer edition time & style

Wat staat er op het menu?

Leuke vraag – we weten inmiddels dat we onze ogen uit gaan kijken bij de Taiko Summer Edition, maar liefde gaat door de maag. Dat gaat zeker lukken met de Wagyu shoarma, Edamame hummus met een krokante miso pappadum en lams kofte Gyoza met gepekelde rozijnen. Ben je een liefhebber van sushi? Ga dan vooral voor de Crispy King Prawn Dragon Roll en andere favoriete Taiko sushi klassiekers.

“Ik kijk uit naar het nieuwe avontuur dat we deze zomer gaan beleven, we brengen het Verre Oosten naar onze hoofdstad. Ik ben er trots op dat deze interior design-collectie van wereldformaat naar het Conservatorium hotel komt,” vertelt Executive Chef Schilo van Coevorden.

Ben je na dit alles benieuwd geworden? We kunnen je van harte aanbevelen om de Taiko Summer Edition zelf te gaan ervaren. Maar wees gewaarschuwd – je gaat met een flinke wish list voor de Time & Style winkel weer naar huis. De Taiko Summer Edition is tot 1 oktober te beleven in het Conservatorium Hotel.

taiko summer edition time & style
taiko summer edition time & style

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Must see: de Taiko Summer Edition met prachtige items van Time & Style
Sluiten