Handig: zo style je de perfecte tafel om ‘s avonds buiten te eten

Nu de zon zich dit weekend weer heeft laten zien, krijgen we absoluut weer zin in de zomer. Zwoele zomeravonden waar we eindeloos lang buiten blijven tafelen en borrelen, totdat het donker wordt. Het liefst doen we dit aan een goed gestylde tafel, want dan smaakt alles toch nét even iets lekkerder. Daarom hebben we voor jou de mooiste tafel setups bij elkaar gezocht.

Bij de mooiste outdoor tafel setups zien we veel groen voorbij komen. Niet alleen op de achtergrond, maar juist op de tafel. Ga voor (vet)plantjes en mooie lenteboeketten op tafel.

roomed-buiten-eten-tafel
anoteonstyle
roomed-buiten-eten-tafel
roomed-buiten-eten-tafel
inspiredbythis

Heb je uren in de keuken gestaan voor een indrukwekkend diner? Laat dat dan niet onopgemerkt, en bereid alle gasten vast voor met een mooi vormgegeven menukaart.

roomed-buiten-eten-tafel
Elegant Decor
roomed-buiten-eten-tafel
cedarwoodweddings

Ook leuk: dek de tafel voordat je gasten komen, en leg een takje met kruiden op het bord. Het is minimalistisch én ziet er prachtig uit. Geen kruidentakjes in huis? Ga dan voor een (platte) tak van elke willekeurige plant.

roomed-buiten-eten-tafel
ahlens

Knus en warm

Kleed niet alleen de tafel aan, maar zorg er ook voor dat de stoelen lekker zitten. Maak de look af met wat kussens of kleedjes. Als het dan ‘s avonds afkoelt, sla je gewoon een kleedje om je heen. We gaan nog lang niet naar binnen!

myveryspecialday

Dek je tafel elegant en stijlvol door voor één kleur te gaan. Het maakt niet uit of je kiest voor felblauw of oudroze: door alles in dezelfde kleur op tafel te zetten, krijg je een prachtig geheel.

roomed-buiten-eten-tafel
sharonsantoni

Maak gebruik van de natuur die je om je heen hebt! Heb je een prachtige boom met roze bloesem in de tuin staan? Zet de eettafel daar dan gerust naast, en pas de kleuren daar op aan.

Klein maar fijn

Wil je wel buiten eten, maar heb je geen grote tuin? Of alleen maar een klein balkon? Dat is geen probleem, want met deze fijne eethoekjes wil je elke dag wel buiten eten.

Reageer op artikel:
Handig: zo style je de perfecte tafel om ‘s avonds buiten te eten
Sluiten