Inspiratieboost: het bewijs dat een tafel in de keuken niet krap hoeft te zijn

Inspiratieboost: het bewijs dat een tafel in de keuken niet krap hoeft te zijn

De eettafel. Waar plaats je die? Veel mensen die geen aparte eetkamer hebben vinden het een lastige kwestie. Dicht bij de woonkamer zorgt soms voor onrust (hoewel het ook juist heel goed kan uitpakken), en in de keuken is vaak geen plek. Of toch wel? Een tafel in de keuken hoeft niet altijd voor krappe taferelen te zorgen. We found proof!

Check de voorbeelden hieronder en laat je inspireren.

Stadshem

Een raam laat een ruimte groter en meer open lijken. Als je dus het idee hebt dat een eettafel je keuken te ‘vol’ laat lijken maar je hebt wel ergens een raam, zet hem dan daar! Hierdoor wordt de ruimte uiteindelijk minder afgesloten.

Stadshem

Heb je écht heel weinig ruimte? Een halve tafel in de keuken kan ook! Al je vrienden uitnodigen wordt wat lastig, maar zo heb je toch een gezellig plekje waar je lekker kunt eten met een wat kleiner groepje of je partner.

Studio Oink

Vanzelfsprekend: pas je tafel aan aan de ruimte die je hebt. Is jouw keuken nogal smal? Kies dan een lange, smalle tafel. Zo kun je veel mensen kwijt, maar neemt je tafel niet alle ruimte in beslag. Heb je juist een vierkante ruimte? Ga voor een ronde tafel en zet hem in een hoek.

Worldes
Alvhem
Bolig Magasinet

Natuurlijk zit de complete look ‘m in de details. Vergeet dus ook niet de accessoires op je ongebruikte keukentafel te matchen met die van je keukenblad!