Swingend de zomer in met deze hangende tuinmeubelen

admin 16 apr 2014 Rooms

Het zonnetje schijnt en we duiken massaal de tuin weer in. Dat kan natuurlijk op je ligbed of je tuinstoel, maar wie niet stil kan zitten gaat swingend de zomer in. Geen druk geswing, maar ultiem rustgevend met de voetjes van de vloer in deze hangende tuinmeubelen.

Roomed-Swing5

Een hangmat, schommelstoel en tent: de Cacoon biedt alles in één. Eerder nog alleen weggelegd voor echt buitenshuis als Spa’s en hotels, is de Cacoon nu ook verkrijgbaar voor in de achtertuin. Een eigen schuilplaats om je heerlijk in terug te trekken.

Roomed-Swing4

Roomed-Swing3

Roomed-Swing2

Lekker hangen maar niet zo’n zin om helemaal weg te zakken? Daar biedt de hangmat-stoel van La Siësta het perfecte alternatief voor. De kleurrijke katoenen hangmatten worden in Colombia met de hand geweven en geven jou de mogelijkheid een siësta te houden in eigen huis en tuin. En doe je dat liever samen, dan kun je er zelfs met z’n tweeën in kruipen.

Roomed-Swing7

Roomed-Swing6

En wie liever de voetjes op de vloer houdt maar wel een beetje wilt zweven, ploft neer in een schommelstoel. Vrolijk gekleurd design van het Deense merk Houe, of futuristisch strak van het Italiaanse Magis.

Al dit hangende moois haal je hier in huis.

www.fonq.nl

Reageer op artikel:
Swingend de zomer in met deze hangende tuinmeubelen
Sluiten