admin
admin Interieur 16 apr 2014

Swingend de zomer in met deze hangende tuinmeubelen

Het zonnetje schijnt en we duiken massaal de tuin weer in. Dat kan natuurlijk op je ligbed of je tuinstoel, maar wie niet stil kan zitten gaat swingend de zomer in. Geen druk geswing, maar ultiem rustgevend met de voetjes van de vloer in deze hangende tuinmeubelen.

Een hangmat, schommelstoel en tent: de Cacoon biedt alles in één. Eerder nog alleen weggelegd voor echt buitenshuis als Spa’s en hotels, is de Cacoon nu ook verkrijgbaar voor in de achtertuin. Een eigen schuilplaats om je heerlijk in terug te trekken.

Lekker hangen maar niet zo’n zin om helemaal weg te zakken? Daar biedt de hangmat-stoel van La Siësta het perfecte alternatief voor. De kleurrijke katoenen hangmatten worden in Colombia met de hand geweven en geven jou de mogelijkheid een siësta te houden in eigen huis en tuin. En doe je dat liever samen, dan kun je er zelfs met z’n tweeën in kruipen.

En wie liever de voetjes op de vloer houdt maar wel een beetje wilt zweven, ploft neer in een schommelstoel. Vrolijk gekleurd design van het Deense merk Houe, of futuristisch strak van het Italiaanse Magis.

Al dit hangende moois haal je hier in huis.

www.fonq.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Swingend de zomer in met deze hangende tuinmeubelen
Sluiten