Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Uncategorized september 8, 2016

Swing it! De leukste schommelbanken op een rijtje

Het is september en dat betekent vooralsnog dat we nog even kunnen genieten van het mooie weer. Ergens blijven wij altijd wel een beetje kind en worden wij heel blij van tipi-tenten in huis én schommels in de tuin. Daarom in deze inspiratieboost: de mooiste beelden van schommelbanken op een rijtje. Heb je zelf een tuin? Dan hopen we dat je hier wat ideeën uit haalt en anders is het ook gewoon heel fijn om even weg te dromen bij deze beelden.

Een goed alternatief voor iedereen met een klein balkon is natuurlijk de hangstoel. Ook heel leuk om binnen op te hangen. Bekijk daarvoor ook deze inspiratieboost met de mooiste hangstoelen voor binnen.

Bron: Spell
Bron: All my sisters

Een veranda is ideaal om je schommelbank op te hangen. Kleed het aan met wat fijne kussens en plaids zodat je er ook lekker kan zitten wanneer het wat frisser wordt.

Bron: H&M

Houd je van een stoere look? Ga dan voor een schommelbank van grof hout (gebruik bijvoorbeeld pallets) en hang de bank op aan een stevig touw. Voeg wat felgekleurde accessoires toe voor een speelse look.

Bron: Ben Scott
Bron: All my sisters
Bron: Flickr

MEER LEZEN
Wil je zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht? Een veranda is dan ideaal. Check voor de mooiste voorbeelden en inspiratie even dit artikel.

Reageer op artikel:
Swing it! De leukste schommelbanken op een rijtje
Sluiten