Florence
Florence Compact Wonen 26 augustus 2014

Super stijlvol appartement van maar 34 vierkante meter

Heb je wat minder vierkante meters tot je beschikking en vind je het lastig de juiste indeling van je studio’tje te bedenken? Kijk dan eens naar dit super fraaie appartementje in Stockholm.

Dit appartement heeft een oppervlakte van slechts 34 vierkante meter, maar is briljant en heel sfeervol ingedeeld en ingericht. (Zoals we van de Scandinaviërs gewend zijn). De slaapkamer is natuurlijk de echte eyecatcher, maar nu kunnen we ons echt wel voorstellen dat je niet snel een glazen wand om je bed heen zal plaatsten (helemaal niet als je huurt en je helaas niet altijd grote veranderingen mag aanbrengen), maar het is wel een stijlvol idee om je slaapkamer toch af te kunnen scheiden zonder dat de rest van de ruimte weer kleiner gaat ogen. Je houdt een open gevoel.

Ook is hier heel slim gekozen voor een ronde eettafel, dat in dit geval veel beter past dan een grote rechthoekige. Zo houd je zelfs de keuken nog ruimtelijk. Daarnaast is voor naast de bank gekozen voor twee krukjes in plaats van nog een stoel. Op die manier kun je toch extra vrienden ‘kwijt’ zonder dat de ruimte meteen helemaal vol staat. En hoe knus is het balkonnetje?!

Reageer op artikel:
Super stijlvol appartement van maar 34 vierkante meter
Sluiten