Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 17 jul 2015

Super handig! Verstop je home office

Een paar dagen op kantoor, een dagje thuis werken. We doen het tegenwoordig steeds vaker. Nu kun je home office helemaal feng shui indelen met deze tips, maar voor de rommelkonten onder ons is thuis kantoor houden niet ideaal. Dé oplossing: Verstop je bureau! In een inbouwkast, in de hoek van de kamer met een gordijn ervoor of in een dressoir. Klaar met je werk? Deurtje dicht en je huis is in één handeling weer netjes.

Wij geven je vier voorbeelden van hoe je zo’n afgeschermd bureau makkelijk bij jou thuis kunt maken.

Bron: NY Times

1. In de inbouwkast

Als je in je slaapkamer een grote inbouwkast hebt laten maken, is dat een perfecte plek voor een klein uitschuif-bureau.

2. Als onderdeel van je ensuite deuren

Ben jij zo’n mazzelaar met een huis met prachtige ensuite deuren? Tussen de muur en de deurpost (de gleuf waar de deur als het ware ‘inschuift’) is vaak plek voor boekenplankjes of een smalle kast. Bouw de ruimte helemaal uit tot home office en als je klaar bent met werken, hoef je alleen het bureaublad omhoog te klappen. Ideaal toch?

3. In het tv meubel

Laat je je tv meubel op maat maken? Bereken er nog een meter bij. Dit is namelijk een perfecte plek voor je nieuwe home office.

Bron: Interiors Porn

4. Smalle kamer

Heb je thuis een grote maar smalle woonkamer? Hang een rails aan het plafond (ongeveer een meter vanaf de muur), hang er mooie panelen of gordijnen aan en zet daar je bureau achter. Super makkelijk, zo is het bouwen van een muurtje niet meer nodig!

>> Meer inspiratie voor een kleine werkruimte

Heb je iets meer ruimte voor een home office? Bekijk ons moodboard vol inspiratie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Super handig! Verstop je home office
Sluiten