Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 4 feb 2018

Neem de styling niet te serieus: dit interieur staat vol gekke vintage items

Boven twee vintage fauteuils pronken een aapje in een pak en eentje in een jurkje en een bloemenkrans. Het klinkt totaal misplaatst in een volwassen interieur, maar juist gekke vintage items als deze geven je huis karakter. Je neemt het leven niet te serieus, waarom je interieur dan wel?

Styletip: ben jij zo iemand die altijd honger heeft en een echte foodie? Breng dan een ode aan jouw lievelingsgerecht. Op deze manier wordt een stuk pizza ware kunst.

eclectisch interieur

Wees niet bang om verschillende stijlen te mixen. Vaak is het immers ook zo dat je jouw smaak niet echt in één woord uit kan drukken. Combineer wat vintage elementen met moderne meubelstukken. Noem het eclectisch, et voilà.

vintage fauteuil

Wil je ook graag een aantal toffe vintage items toevoegen aan je interieur? Kijk dan eens op Marktplaats, rommelmarkten, je lokale kringloop of.. bij jou aan de straat. Vooral in grote steden zetten mensen vaak veel spullen op de stoep neer, die mee mogen naar de stort. Soms zit daar nog weleens iets moois tussen..

boekenkast

Laat zien waar je van houdt in interieur: van kunst tot muziek. Met persoonlijke items kunnen anderen zien wie jij bent en lijkt je woning niet zo uit een catalogus te komen.

>> vintage items in de slaapkamer voor een persoonlijke look

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Nooks

Reageer op artikel:
Neem de styling niet te serieus: dit interieur staat vol gekke vintage items
Sluiten