Super stylish: in deze studio van 18 vierkante meter slaap je op de mezzanine

Klein wonen is helemaal niet erg, zeker niet als je zo’n stijlvolle studio als deze je thuis kunt noemen. Dit eenkamerappartement in Stockholm is slechts 18 vierkante meter groot, maar door de slimme inrichting totaal niet krap. Een prachtige keuken, een fijne slaapkamer, een relaxte zithoek met grote bank en een té mooie badkamer: deze studio heeft het allemaal. Hoe dat kan? De indeling van de studio is erg handig, want de slaapkamer is gemaakt op de mezzanine boven de keuken.

In dit artikel met handige tips vertelden we je al dat een goede indeling heel belangrijk is. In dit studio-appartement is naast de indeling ook de kleuren en materialen slim gekozen. Kijk je mee?

Studio

Studio

Het kleurenpalet van het interieur is licht en neutraal. Slim, want de studio heeft aan de achterste kant maar één groot raam. Door het gebruik van witte, hoogglans kasten en lichte, luchtige stoffen wordt het daglicht goed gereflecteerd. Deze designer trick kun je ook toepassen op grotere kamers: veel licht maakt de ruimte altijd groter!

SFDF3C30FE76CF44948ACF30DE3C10E86D3_2000x

Studio

SFD244E3A70AB6D4A3D978293D7620BFDE3_2000x

In de keuken is genoeg opbergruimte en ook de inbouwkast tussen het raam en de bank zorgt ervoor dat de studio clean en opgeruimd is.

>> 6x must-haves voor een opgeruimd huis

vide

vide

Om het interieur niet té saai te maken – wit is ook maar zo wit – is er gekozen voor een lichte, blauwgrijze keuken. Deze kleur staat prachtig bij de hoogglans kasten en het marmeren blad. Ook de stoelen en het beige dekbed zorgen voor een lichte, natuurlijke look.

De trap naar de mezzanine bestaat ook uit kasten. Een slimme oplossing waarmee je veel ruimte bespaart.

vide

SFD173DDB13ACC54EE79DB5212537EE59C9_2000x

vide

Het grote contrast is te vinden in de badkamer die is betegeld met donkere, grote natuurstenen tegels. De kranen en leidingen zijn – net als in de keuken – van stijlvol koper.

Heb je zelf maar een klein oppervlakte, maar zijn je plafonds hoog genoeg? Deze fantastische mezzanine krijg je gewoon in een pakket opgestuurd en kun je zelf in elkaar zetten. Geniaal!

www.fantasticfrank.se

Reageer op artikel:
Super stylish: in deze studio van 18 vierkante meter slaap je op de mezzanine
Sluiten