Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 mrt 2019

Te gek: in deze kleine studio staan de prachtige oude balken in de spotlights

Hoewel er niets mis is met een nieuwbouwhuis, heeft een ouder huis altijd onze voorkeur. Vooral een oud huis met authentieke details die instant sfeer geven aan een ruimte, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze studio heeft zulke oude balken waar we halsoverkop verliefd op werden. Kijk je mee?

En dan hebben we het trouwens nog niet eens gehad over de te gekke gallery wall. Wat een prachtige foto’s zijn er hiervoor uitgekozen zeg.

oude balken gallery wall
oude balken gallery wall

In eerste instantie lijkt het monocrome kleurenpalet misschien wat somber, maar door gebruik te maken van veel kussens, een kleedje en een lekker warm vloerkleed oogt het geheel toch niet kil. Ook de prachtige gevlochten boom zorgt voor van levendigheid in het interieur.

oude balken gallery wall studio
oude balken gallery wall

Door de dakkapel kunnen we genieten van een extra portie daglicht. Doordat het licht reflecteert op de witte muren, wordt de hele kamer een stuk lichter. We vinden het idee om een klein bankje – uiteraard weer met kussen én kleedje – zo tussen de muren van het dakkapel te zetten erg leuk. Zo creëer je een kleine zithoek waar je niet vandaag wilt komen, want je zit heerlijk tegen de verwarming aan.

oude balken gallery wall

De slaapkamer in het huis zit geniaal verstopt. Zie je deze grappige trap/kast? Drie keer raden: helemaal bovenaan vinden we de slaapkamer.

oude balken gallery wall

Een kleine, stijlvolle slaapverdieping

Toegegeven: die slaapkamer is niet groot. Maar dat hoeft ook helemaal niet. In een studio moet je gebruik maken van de ruimte die je hebt, en de bewoners van dit appartement hebben dat uitstekend gedaan. Daarbij komt ook nog eens kijken dat deze kleine ruimte ontzettend stijlvol is aangekleed met de zwart/wit foto’s, industriële lamp en mooie plant.

oude balken gallery wall

Waar overigens nog wél wat ruimte voor was, is deze prachtige home office. Uiteraard is deze ook helemaal in stijl met de rest van het interieur. We vinden het een leuk detail dat de fotolijsten niet aan de muur zijn opgehangen, maar losjes op het bureau gezet zijn. Dat geeft een nonchalante look aan de ruimte, en daar houden wij wel van.

Nog meer mooie studio’s bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gek: in deze kleine studio staan de prachtige oude balken in de spotlights
Sluiten