Deze studio heeft een handige indeling mét mezzanine

Al je spullen op een fijne manier in een kleine ruimte plaatsen kan best een struggle zijn. Toch is de oplossing soms makkelijker dan je denkt! In een kleine ruimte met een hoog plafond is het bijvoorbeeld een goede optie om te gaan voor een mezzanine.

We snappen het als je nog niet helemaal bekend bent met dit woord (dat waren wij tot kort geleden ook niet). Maar een mezzanine is een soort verhoging die je creëert waar je bijvoorbeeld op kunt slapen of waar je extra spullen op kunt bergen. Neem een voorbeeld aan deze studio qua styling en indeling!

Je komt binnen en loopt onder de mezzanine door de woonruimte in, langs de badkamer en keuken.

Het woongedeelte van de studio heeft een knus interieur waarbij veel gebruik wordt gemaakt van wit. Dit is een goede keuze voor een compacte woonruimte of studio, want de kleur staat erom bekend dat het een ruimte groter laat lijken.

De vide die gecreëerd wordt door de mezzanine wordt hier gebruikt als slaapplek. Super handig: zo bespaar je ruimte en zorg je dat je kleine studio niet ook nog eens hoeft te vullen met een bed, wat een ‘studentikoos’ effect tegengaat.

>> Van een studentenkamer naar volwassen huis met dezelfde meubels

De keuken is op een handige manier in twee delen gesplitst. Aan de ene kant zit de mini-kookplaat en aan de andere kant is een kleine kraan met gootsteen geplaatst. Apart, maar toch ook lekker dicht bij elkaar zodat het geheel nog steeds functioneel blijft.

De badkamer en wc zijn mini, maar ondanks dat mooi gestyled. En veel is daar echt niet voor nodig geweest. Zo zie je maar dat je met een paar kleine items, zoals een mooi flesje en wat planten meteen een goed gestylede badkamer kunt creëren, hoe klein de ruimte ook is!

>> Lees ook: zo laat je een kleine badkamer groter lijken

www.bjurfors.se

Reageer op artikel:
Deze studio heeft een handige indeling mét mezzanine
Sluiten