Merve Ozturk
Merve Ozturk Interieur 9 okt 2020

Studio McGee krijgt een Netflix serie waar de home-makeovers je om de oren vliegen

Vindt jij het ook enorm satisfying om before en after foto’s van verschillende interieurs te zien? Dan heb ik goed nieuws voor je: Shea en Syd McGee, oprichters van Studio McGee krijgen namelijk een eigen Netflix serie genaamd ‘Dream Home Makeover‘ en die wil je liever gisteren dan vandaag nog zien.

In de serie transformeren Shea en Syd verschillende woningen op zo’n wijze dat je er met open mond naar kijkt. Dream Home Makeover is al vanaf 16 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de officiële trailer:

Dit kun je verwachten van de Netflix serie van Studio McGee

Waarschijnlijk ken je Studio McGee al van hun YouTube-filmpjes, of heb je wel eens één van hun keukens opgeslagen op Instagram. Er zijn een aantal renovaties die ze in bijna al hun projecten opnemen. We zijn er dan ook van overtuigd dat we deze renovaties in de serie Dream Home Makeover zullen zien.

1. Een plankje onder de gootsteen

Deze toevoeging komt het meest voor in keukens die zijn ontworpen door Studio McGee, en wat is het toch een geweldige uitvinding. Een plankje onder de gootsteen (vaak gemaakt van hout of steen) vangt gemorst afval op en helpt je om je keukenkastjes te beschermen.

Op deze manier heb je veel langer plezier van van je keuken en hoef je minder vaak de keukenkastjes te boenen. In dit YouTube filmpje vertelt Shea er meer over.

Lees ook: Ja! Alle tricks die je nodig hebt om de keuken schoon te maken in één e-book

2. Een ingebouwde tv

Het is standaard dat je een televisie in huis hebt. Al is het tegenwoordig puur en alleen voor Netflix. Studio McGee vindt stiekem dat een televisie de ruimte verpest en kiest daarom vrijwel altijd voor een ingebouwde tv. In dit filmpje vertelt Shea daar meer over (vanaf 3:20).

Zo besparen ze meer ruimte, omdat er geen tv-meubel nodig is. Ze zorgen ervoor dat de rest van het interieur zo mooi mogelijk is, zodat de televisie niet al te veel de aandacht trekt.

Tip: ga voor een donkere muur achter je tv zodat het niet echt meer opvalt.

3. Go-to witte verf

Als je denkt dat dezelfde tint wit perfect is voor élke ruimte, dan heb je het goed mis. Het verschil zit ‘m namelijk in de ruimte en de uitstraling die je wilt. Er zijn vier soorten witte verf van het verfmerk Benjamin Moore die Studio McGee vaak gebruikt. Dat zijn White Dove en Swiss Coffee voor een creamy look, Simple White voor een wat subtiele wit en ook China White is een groot favoriet.

Vanaf 16 oktober verwachten we nog veel meer slimme ideeën. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de Netflix serie van Studio McGee. Kun je niet wachten? Kijk tot die tijd dan de soortgelijke serie ‘Stay Here‘, waarin tijdelijke huurwoningen worden getransformeerd naar echte diamantjes.

Meer artikelen waarin we geïnspireerd zijn geraakt door Studio McGee

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Studio McGee krijgt een Netflix serie waar de home-makeovers je om de oren vliegen
Sluiten