Studio inspiratie: zo maak je van een kleine vide een behaaglijk zithoekje

Studio inspiratie: zo maak je van een kleine vide een behaaglijk zithoekje

Wie klein woont, moet creatief omgaan met de ruimte. De bewoners van deze compacte studio hebben dat gedaan door een soort hoogslaper anex vide te creëren, waarop een knus zithoekje verscholen ligt. Wij zijn fan!

Tip: Klein maar fijn, bewijst ook deze leuke studio.

Als je in een studio woont en geen aparte eet- en woonkamer hebt, dan kan het zijn dat je je eettafel in het midden van de ruimte neer moet zetten. Door er een vloerkleed onder te leggen voorkom je dat de tafel er verloren uitziet. Het kleed creëert namelijk een subtiel hoekje en is een goede manier om één ruimte onder te verdelen in verschillende functies. Hetzelfde kun je namelijk ook doen bij het zitgedeelte. Kies dan wel voor een exemplaar dat groot genoeg is en nog een stukje buiten de bank of de tafel valt.

Styletip:
wist je dat je voor een speels effect ook meerdere vloerkleden met elkaar kunt combineren? Hier lees je er alles over.

Leuk verstopplekje, niet waar? Met een kleine vide kun je zoals je ziet wat extra ruimte creëren. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je huis een hoog plafond heeft; anders houd je niet veel speling over.

Veel meer dan een plaid, wat planten, kussens en poefjes heb je niet nodig voor een knus hoekje. Heb je nu geen verhoging in huis? Wat dacht je dan van een knus zitplekje bij de vensterbank?

Door meerdere salontafels en krukjes met elkaar te combineren, krijg je een speels en luchtig effect.

Ga verder op ontdekkingstocht

Dit kleine appartement heeft nog meer inspiratie voor jouw studio. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bjufors