Tessa Ham
Tessa Ham Binnenkijken 2 nov 2019

Hoe een kleine studio er (met glazen wand!) toch super classy uit kan zien

Zelf maken we ons er ook weleens schuldig aan als we op zoek zijn naar een nieuw huis. Hoe groter, hoe beter, denken we. Fout natuurlijk, want in een klein huis of studio kun je net zo goed je interieurhart ophalen. Kijk maar eens naar deze beauty, die ondanks het bed in de woonkamer er super stijlvol en classy uitziet.

Wij werden verliefd op deze studio en zien onszelf er zo wonen.

stijlvolle studio inrichten
Bron: Bolaget
Bron: Bolaget

Landelijke keuken met een stijlvolle touch

Deze landelijke keuken in een modern jasje steelt wat ons betreft de show. Want ondanks de landelijke keukenkastjes en de grote spoelbak schreeuwt deze keuken luxe. Natuurlijk speelt het prachtige marmeren aanrechtblad daar een grote rol in, maar vergeet de kracht van details ook niet!

Simpele aanpassingen als de kraan en handgrepen verwisselen voor gouden exemplaren maken een wereld van verschil. Oh, en vergeet de zwarte details niet, die verrassend goed passen bij de verder frisse en lichte keuken. Opeens ziet de afzuigkap er een stuk chiquer uit. En na het zien van dit zwarte stopcontact willen we nooit meer anders.

Weinig ruimte betekent vaak een ronde tafel, maar ook hier hoef je zeker niet in te leveren qua stijl. Want alhoewel het gewoon een simpele witte tafel is, gaan de velvet stoelen in onze favoriete kleur meteen bovenaan onze wishlist. Wat een plaatje is de woonkeuken zo!

Lees ook: Met deze 6 makkelijke tips richt je jouw kleine ruimte nét iets beter in

Bron: Bolaget
Bron: Bolaget

Licht = ruimer

Ook het woongedeelte van deze studio is lekker fris en licht, wat er vaak voor zorgt dat de ruimte groter oogt. Dat de bank en het voerkleed ook wit zijn, helpen hier aan mee. Door de inrichting egaal te houden, houd je de ruimte rustig en zijn er geen meubels die alle aandacht trekken.

Bron: Bolaget

In de keuken zagen we al hoe goed gouden details werken en het woongedeelte is hier ook weer een groot voorbeeld van. Helemaal omdat de keuken en het woongedeelte zo goed matchen en er zo toch kleur wordt toegevoegd in het geheel. Let ook even op de kussens op de bank. De warme tint past perfect bij de gouden accessoires in de ruimte.

Bron: Bolaget

Glazen wand in studio

Als we deze stijlvolle afscheiding zien tussen het bed en het woongedeelte, snappen we niet dat er mensen zijn die zo’n vakkenkast van de Ikea gebruiken. Deze oplossing neemt weinig ruimte in en zorgt er door het glas voor dat de ruimte groter oogt.

Daarnaast creëert het toch een ruimte die volledig gewijd is aan slapen. De zwarte kleur van de glazen wand past perfect bij de zwarte details in de keuken. Zo wordt de hele ruimte echt één geheel.

Yes, voor deze stijlvolle studio zouden we binnen mum van tijd tekenen!

Meer inspiratie om een studio in te richten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoe een kleine studio er (met glazen wand!) toch super classy uit kan zien
Sluiten