Stijlvol wonen op 50 vierkante meter: hoe doe je dat?

Nou, zo moeilijk is dat dus helemaal niet. Oké, je zult je shopverslaving even rust moeten gunnen, want nooit dat ál die potjes, plantjes, krukjes en andere accessoires allemaal op vijftig vierkante meter gaan passen. Gelukkig leren wij je dealen met verzamelwoede, en kun je qua inrichting ook heerlijk schaamteloos afkijken bij dit huis.

Want er zijn eigenlijk maar en paar dingen die je echt nodig hebt. Benieuwd wat? Scroll snel verder!

studio indeling
studio indeling

Yes, je raadt het al: een van die dingen is een zachte (grote) bank waar je languit op kunt liggen. Ga in een klein appartement voor een hoekbank. Zo bespaar je ruimte en kun je toch al je vrienden kwijt als je bezoek krijgt.

studio indeling

Wat je ook terugziet in dit interieur is het rustige kleurgebruik. Dit is een goed punt om in gedachten te houden bij het stijlvol inrichten van een ietwat kleine woonruimte. Kies voornamelijk neutrale tinten, en zet deze trend voort in het gehele huis of appartement. Zo creëer je – vanzelfsprekend – meer eenheid, maar je laat een ruimte ook groter lijken!

studio indeling

Heb je geen nachtkastje maar wel toevallig een stoel over? Gebruik deze dan als kastje voor naast je bed. Soms staat dit juist nog wel stijlvoller, omdat je een nonchalant effect creëert.

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Alvhem

Reageer op artikel:
Stijlvol wonen op 50 vierkante meter: hoe doe je dat?
Sluiten