Deze studio in Australië is de droom van elke interieurstylist

Als het stylen van interieurs jouw passie en werk is, zie je dat natuurlijk ook terug in jouw huis. Maar ook je kantoorruimte kan een goed visitekaartje zijn. Een stijlvolle werkplek was daarom voor de interieur stylisten van Indigo Jungle een absolute must. Architectenbureau Marc&CO kreeg de opdracht om deze studio in Australië te ontwerpen waarin prettig werken gecombineerd werd met een awesome look. Het nieuwe kantoor van Indigo Jungle ligt in een subtropische tuin en ziet er vanbinnen én vanbuiten geweldig uit!

Werken in zo’n groene omgeving heeft heel wat voordelen. Het verhoogt namelijk onder andere je concentratiegehalte. Dit kantoor in Madrid laat ook zien hoe fijn het kan zijn om niet in de stad, maar juist in het bos te werken. Toegegeven, we zijn een tikkeltje jaloers!

Het schuine dak van de studio is bekleed met platen die in een zigzag patroon gelegd zijn. De hoekige lijnen zorgen voor een speelse look, waardoor de studio er vrolijk uitziet. De donkere buitenkant is niet alleen stijlvol, maar is ook bedoeld om de bezoeker te verrassen. Stap je door de smalle deur naar binnen, dan staat je namelijk opeens een zee van licht te wachten!

De basis van het interieur van de studio is helemaal wit. Een slimme keuze, want hierdoor lijkt de compacte studio een stuk ruimer. Ook compenseren de lichte muren de drukke uitstraling van het zigzag patroon dat je ook in het interieur terugziet. De witte muren zijn ook nog erg handig voor het presenteren en testen van inspiratie en ideeën. Eigenlijk een enorm moodboard dus! Hang jij zelf ook graag al je ideeën aan de muur? Bekijk dan even de leukste manieren om jouw ideeën een plek te geven!

In de vensters zijn de bureaus gebouwd waardoor je constant geniet van daglicht en het prachtige uitzicht op de subtropische tuin. Sommige ramen in deze studio in Australië zijn heel laag geplaatst. Misschien niet heel logisch, maar het geeft een heel gaaf perspectief aan de ruimte. De kasten boven de ramen lijken haast te zweven.

Meer inspirerende werkplekken zien? Het nieuwe kantoor van Funda ligt misschien niet in een subtropische tuin, maar ziet er wel jaloersmakend goed uit.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Deze studio in Australië is de droom van elke interieurstylist
Sluiten