Hotspot: het interieur van The Student Hotel in Barcelona is prachtig!

Hotspot: het interieur van The Student Hotel in Barcelona is prachtig!

Een combinatie van felle kleuren, mooie lijnen en veel planten: we worden er gelukkig van. En het interieur van The Student Hotel Barcelona ziet er dus precies zo uit. Een tripje naar Barcelona, anyone?

Het concept van The Student Hotel ken je misschien wel. Er zit namelijk al een vestiging van het hotel in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Maastricht en Groningen. Maar nu we het interieur van de nieuwe vestiging in Barcelona gezien hebben, hebben we meteen zin om een enkeltje Barca te boeken…

We zijn onder de indruk van de industriële ruimte die door de vele kleuren toch een gezellige uitstraling gekregen heeft. De glimmende zwarte en witte tegeltjes staan goed bij de knalgele bar. En wie zegt dat je blauw en geel niet mag combineren? Juist doordat het contrast tussen deze twee kleuren zo groot is, gaan ze ontzettend goed samen in deze ruimte.

Ook in deze zithoek hebben de kleuren blauw en geel een prominente rol gekregen. Die stoelen zien er zo comfortabel uit, we zouden er het liefst meteen in ploffen. De vele planten die in het hotel te vinden zijn maken het interieur helemaal af.

Neon signs

Ook fan van de neon GAME ON die je aan de muur ziet hangen? Dan vind je dit artikel vast ook leuk om veel inspiratie uit te halen.

How about deze populaire string chair? De stoel geeft een stoere touch aan het interieur. Wil jij ‘m ook in huis halen? Bij Leen Bakker shop je ‘m onder andere in het groen. Leuk voor in de tuin, of op het balkon!

We kunnen wel uren naar de zwart-witte muur blijven kijken. Wat een tof patroon! Zo zie je dat je met iets heel simpels als zwart-witte strepen toch een stoer, dynamisch effect kan krijgen. Verder is deze ruimte volledig ingericht als werkruimte. Handig!

Dit vind je vast ook leuk:

Nog zo’n mooi interieur vind je in deze cocktailbar in het Spaanse Sevilla. Wij keken onze ogen uit toen we de foto’s zagen!

Architectenbureau: Masquespacio