Fijne sfeermakers: string lights kunnen het hele jaar door

Een van mijn favoriete, lichtgevende sfeermakers voor je interieur zijn toch wel string lights. Of je nu voor een stoere variant gaat met grote lichtbollen, of de klassieke ‘kerstverlichting’: ze kunnen het hele jaar door.

Wij laten je zien hoe veelzijdig deze subtiele sprankeltjes zijn.

string lights
Modette

String lights zijn perfect voor een dromige look. De kleine fonkelende lampjes geven je dat knusse kerstgevoel, ongeacht of het sneeuwt of dertig graden is. Net als kaarsen zorgen ze voor een intieme en romantische sfeer – een decoratietip voor een date dus!

foto's ophangen
Tanja van Hoogdalem

Ook een leuk idee: gebruik de lampjes als fotoslinger. Perfect voor kleine polaroidfoto’s! Mooi voor boven je bed zoals op de foto, maar ook zeker geschikt voor in de woonkamer.

string lights
Homedit

Liever een wat stoerdere look? Dan zijn deze grovere exemplaren een match voor jou! Deze buitenverlichting kan namelijk ook prima binnen.

En handig: je hoeft niet per se moeite te doen met meerder haakjes aan je muur. Je kunt de slinger ook prima in een hoekje laten hangen.

fairy lights
Kismet

Wil je ze uberhaupt niet aan je muur hangen? Stop dan fragiel, koperen fairy lights in een potje of een terrarium: klaar is je zelf gemaakte lampje!

Reageer op artikel:
Fijne sfeermakers: string lights kunnen het hele jaar door
Sluiten