In dit appartement stelen Scandinavische designer items de show!

Ben jij ook zo dol op designer items? Dan is deze binnenkijker echt perfect voor jou. In de verschillende kamers vinden we de meest bekende Scandinavische designs, zoals de String kast, de Wishbone Chair en de houten hand van Hay.

In het hele appartement ligt een prachtige houten vloer met een witte finish. Wil jij je houten vloer ook zo’n look geven? Lees dan even dit stappenplan!

roomed-string-kast-1
roomed-string-kast-3

Een echt designer item in je interieur

roomed-string-kast-5

Het eerste designer item wat we tegenkomen is deze String kast. We zagen de kast al eens bij Nick van Aalst van Hutspot, maar ook hier staat de kast weer prachtig. De kast is ideaal om je favoriete items te showen, zoals boeken, cd’s en mooie accessoires.

>> 7x te gekke boekenkasten gesorteerd op kleur

roomed-string-kast-4
roomed-string-kast-6
roomed-string-kast-9
roomed-string-kast-2

Aan de keukentafel vinden we opnieuw een design item, namelijk de Wishbone Chair. Deze stoel staat perfect aan de eetafel en is ook nog eens leuk te combineren met andere modellen. Door de combinatie krijg je een speelse look.

Tip: door de speelse houten knoppen krijgt de basic keuken een unieke look!

roomed-string-kast-11
roomed-string-kast-13
roomed-string-kast-14

De haard in de slaapkamer zorgt meteen voor een huiselijke sfeer. Wil je de slaapkamer op subtiele manier een beetje kleur geven? Kies dan net als hier voor een oud roze kussen op bed als kleuraccent.

roomed-string-kast-15
roomed-string-kast-16

De hand van HAY is altijd een perfect decoratie item. Je kunt de hand gebruiken om je sierraden aan te hangen of gewoon ter decoratie onder een stolp zoals je ziet in dit Scandinavische huis.

roomed-string-kast-17
roomed-string-kast-18
roomed-string-kast-19

In de hal komen we opnieuw de mooie String kast tegen. Een ideaal meubelstuk in de gang aangezien je de kast zelf samen kunt stellen. Leg er een stapel tijdschriften op en zet een mooie plant neer en je hal is perfect gestyled!

Bekijk ook: Stijlvol wonen in een compacte studio met Scandinavische touch

objekt.historiskahem.se

Reageer op artikel:
In dit appartement stelen Scandinavische designer items de show!
Sluiten