Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Binnenkijken 23 jan 2019

Met strepen behang in de slaapkamer zit je sowieso goed

Van flamingo’s tot aan behang met groene bladeren: je kan het je zo gek niet bedenken of het kan op je muren. Het nadeel is alleen wel dat het misschien wat gauw gaat vervelen. Daarom kun je ook de print in huis wat meer simplistisch houden, zoals een strepen print, net als in dit interieur. Met streepjes in de slaapkamer zit je namelijk sowieso goed.

Dit fijne interieur bestaat volledig uit neutrale tinten en wordt spannender gemaakt met een leuke, maar minimalistische print hier en daar.

streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer

De woonkamer staat vol met leuke accessoires. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Maar wat meteen opvalt is de lamp; die doet denken aan een papieren lampion. Het is mega sfeervol en weer eens iets anders.

streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer

Ook de staande lamp in de hoek is echt een eyecatcher in huis. De lampenkappen zijn als een mooie bloem en vrolijken de kamer lekker op.

streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer

De keuken is super sfeervol, maar tegelijkertijd ook heel praktisch ingedeeld. Links hangt allerlei keukengerei op en daaronder staan netjes de kruiden en olies bij elkaar.

streepjes slaapkamer scindapsus

Op de vensterbank staat nog een mooie klimop plant (een Scindapsus om precies te zijn), die ook meer sfeer geeft aan de keuken. Groen in de keuken is namelijk altijd een goed idee.

streepjes slaapkamer

Geblokte vloer

De vloer is zwart-wit geblokt; een leuke, simpele print die de keuken nét wat stijlvoller maakt. Het maakt deze witte keuken wat moderner, terwijl het tegelijkertijd ook nostalgisch is. Zo zie je maar weer dat trends van vroeger vaak ook weer terug komen.

streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer
streepjes slaapkamer

Streepjes in de slaapkamer

De streepjes op de muur in de slaapkamer trekken meteen de aandacht en maken de kamer tot een prachtig geheel. Door de neutrale kleuren oogt het niet té druk en doordat het strepen zijn is het een vrij minimalistische print. Nog een voordeel is dat strepen gemakkelijk te combineren zijn. Zo kun je gerust een schilderij op een muur met streepjes hangen, zoals ook in deze slaapkamer is gedaan.

strepen slaapkamer

Ook de lampen zijn in deze kamer weer erg bijzonder, zoals de grote, witte lamp aan het plafond en de witte lamp die ook weer lijkt op een bloem op de vensterbank.

We zijn ook helemaal fan van het nachtkastje naast het bed. Deze doet ons denken aan de kledingkast Belle & het Beest. Je kunt dus prima wat Disney invloeden toevoegen aan je interieur.

streepjes slaapkamer

Meer mooie binnenkijkers?

Bron: Alvhem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met strepen behang in de slaapkamer zit je sowieso goed
Sluiten